25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Edirne'de okullar tatil mi

Edirne'de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Geçen hafta yoğun kar yağışları nedeniyle okulların 4 gün tatil edildiği ilde kar yağışının başlaması öğrencilerin okullar tatil mi, Edirne Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? sorularının cevabını aramaya başlamasına neden oldu.

19 Ocak 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Edirne'de okullar tatil mi
Geçen hafta yurdumuzda etkili olan soğuk ve kar yağışlı hava birçok ilde okulların tatil edilmesine neden olmuştu. Okulların 4 gün tatil edildiği Edirne'de kar yağışı yeniden başladı. Öğrenciler okullar tatil mi sorusunun cevabının peşine düştü. Meteorolojiden yapılan son tahminlere göre Edirne'de kar yağışı cumartesi gününe kadar devam edecek.
 

EDİRNE ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

 
EDİRNE'DE OKULLAR TATİL Mİ?
Geçen hafta kar yağışı nedeniyle 4 gün tatil yapan öğrenciler kar yağışının yeniden başlamasıyla acaba okullar tekrar tatil olur mu sorusunun cevabını merak ediyor. Şimdilik Edirne Valiliğinden herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı. Yapılacak açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz.
 
EDİRNE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU
 
YURTTA HAVA DURUMU
Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batısı parçalı çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimleri, Orta ve Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar'ın doğu kesimleri, Isparta, Antalya, Giresun ve Trabzon çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Isparta ve Afyonkarahisar'ın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzey yönlerden kuvvetlice kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
 
5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİN RAPORU