24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Erkan bebek üniversite yolunda

Marmara Depremi’nin ardından İzmit’e gelen Clinton’ın burnunu sıkmasıyla dünya medyasına haber olan Erkan bebek, artık 18 yaşında.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Erkan bebek üniversite yolunda

Gölcük'te 17 Ağustos 1999’da yaşanan ve resmi rakamlara göre 17 bin fazla kişinin hayatını kaybettiği Marmara Depremi’nin üzerinden 18 yıl geçti. Ailesini, arkadaşlarını, evlerini kaybedenlerin acısı ilk günkü gibi taze. O tarihlerde Marmara Depremi’nin açtığı yaraları yerinde görmek için İzmit’teki çadırkente gelen dönemin ABD Başkanı Bill Clinton’ın burnunu sıkmasıyla tanınan ve günler sonra vatandaşın yüzünde bir tebessüm olan ‘Erkan bebek’ ise artık genç bir delikanlı. 

OYUNCULUK İSTİYOR

Bu yıl lise son sınıfa geçen ve  tatilini de babasının çiğ köfteci dükkanıda  geçiren 18 yaşındaki Erkan Işık, gelecek yıl üniversiteye başlama hayalini kuruyor. Maddi manevi olarak hep yanında olan merhum iş adamı Kadir Has’ın adını taşıyan üniversitede öğrenim görmek istediğini söyleyen Erkan Işık “Üniversitede de iyi bir eğitim alıp kendimi geliştirmek istiyorum. Hayalim oyunculuk” dedi.