16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Fuhuş pazarlığı böyle bitti

Antalya’da, M.K. (30) ile para karşılığı erkeklerle birlikte olan V.B. arasında, ’yer’ yüzünden kavga çıktı. M.K.’nin araç şarjındaki cep telefonunu gasp eden V.B., polis tarafından yakalandı.

17 Kasım 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fuhuş pazarlığı böyle bitti
Olay, saat 11.00 sıralarında, Kepez ilçesi Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Otomobiliyle Göksu Mahallesi’ne gelen M.K., yol kenarında bekleyen ve para karşılığı erkeklerle birlikte olan V.B.’yi otomobiline aldı. Para konusunda anlaşan M.K. ile V.B. arasında, nerede birlikte olacakları konusunda tartışma çıktı. V.B., iddiaya göre, otomobilde birlikte olmak için ısrar ederken, M.K. ise eve gitmek istedi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.B., araçta şarj aletine takılı M.K.’ye ait cep telefonunu alarak,otomobilden inip, olay yerinden kaçtı. Polise gidip, şikayetçi olan M.K., cep telefonunun gasbedildiğini söyledi.
 
Olay sonrası harekete geçen Kepez İlçe Emniyet MüdürlüğüSuç Araştırma ve Önleme Büro Amirliği ekipleri, V.B. ile arkadaşı Z.Y.’yi yakaladı. M.K.’ye ait telefon, Z.Y.’nin üzerinden çıktı. Sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınan V.B., polise verdiği ilk ifadesinde, arabada birlikte olmayı sevdiği için M.K. ile tartıştığını söyledi. İki şüphelinin, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.