19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Müge Anlı'da Gül Ayalp cinayetinde karar ne? Gül Ayalp cinayetinde son dakika!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme gelen Gül Ayalp cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye’nin yakından takip ettiği Gül Ayalp cinayetinde yaşanan yeni gelişmeler tartışılmaya devam ediliyor. Gül Ayalp eşi tarafından öldürülmüştü. Sadece birkaç aylık anne olan genç kadın eşinden şiddet görmesinin ardından cinayete kurban gitmişti. Müge Anlı'nın işlediği dosya sonrasında eşi Kemal Ayalp teslim olmuştu. Başlayan mahkeme süreci de bugün sona erdi. Mahkeme kararını açıkladı. Kemal Ayalp'in kaç yıl ceza aldığı merak ediliyor. Peki, Kemal Ayalp kaç yıl ceza aldı? İşte haberimizin detayları…

19 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı'da Gül Ayalp cinayetinde karar ne? Gül Ayalp cinayetinde son dakika!

Müge Anlı’nın programında gündeme gelen Gül Ayalp cinayetinde son dakika gelişmesi! Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla Türkiye’nin gündemine oturan Gül Ayalp cinayetiyle ilgili yaşanan yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. Müge Anlı Gül Ayalp cinayetini geçen sene işlemeye başlamış ve emniyet güçleri gereken her şeyi yaparak gerçeği ortaya çıkarmıştı. Kemal Ayalp'in eşini öldürdüğü olayda artık mahkeme kararı belli oldu. Kemal Ayalp kaç yıl ceza aldı? Merak ediliyor. İşte detaylar...

GÜL AYALP CİNAYETİNDE KARAR AÇIKLANDI

 

Müge Anlı'nın işlediği dosya sonrasında eşi Kemal Ayalp teslim olmuştu. Başlayan mahkeme süreci de bugün sona erdi. Mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme, iki çocuk annesi eşini öldüren Kemal Ayalp’i ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Cinayet sırasında Kemal Ayalp’in yanında olan sevgilisi Güler Özkahraman 17 yıl 8 ay hapis cezası aldı.

 

GEÇEN SENE NE OLMUŞTU?

 

Kemal Ayalp’ın eşi Gül Ayalp’ın kendisini aldattığını ve aldattığı kişilerle yüzleştireceğini söyleyerek kayıp kadını Suriye sınırına götürerek senin “başörtünü çıkarır sınırın öbür tarafına atarım” dedi. Ateş ettiği fakat kendini korumak isteyen kadının silahı itmesiyle kendisini yaraladığı ortaya çıktı. Kahramanmaraş’ta hastaneye giden kadının şikayetçi olmadığı belirtildi. Şizofren hastası Kemal Ayalp’ın psikolojik sorunları olduğunu kabul eden ailesi’de kadının öldürülmüş olabileceğini düşünüyor. Müge Anlı’ya konu olan olayda 4 mart tarihinden itibaren 2 çocuk annesi Gül Ayalp’a ulaşılamıyor. Eşi Kemal Ayalp’a da ulaşılamıyor. Gül Ayalp’ın kız kardeşi, Kemal Ayalp’ın denetimli serbestliği olduğu  ve pompalı tüfekle Gül Ayalp’in kız kardeşi Ayşegül Efilti’nin evini basan adamın yakalanmadığını belirtti. Jandarma’nın ihmali olduğunu düşünen kayıp kadının ailesi konularla ilgili tekrardan şikayetçi olacaklarını söylediler. Gül Ayalp’ın hayatta olup olmadığı ise bilinmiyor.  Kemal Ayalp’ın 18 yaşında ki sevgilisi kayıp olan Gül Ayalp’ın Kemal Ayalp tarafından başından vurulduğunu ve kucağında can verdiğini söyledi. Şok olan Gül Ayalp’ın ailesi artık kızlarının sağ olmadığını düşünerek genç kadının en azından cesedine ulaşmak istiyor. Ayrıca Kemal Ayalp’ın yayına çıkılan ilk gün yakalandığı, arabasında kan izleri olduğu, İstanbul Kartal’da yakalanan adamın serbest bırakıldığı da söyleniyor. Denetimli serbestlikle dışarıda dolaşan adamın neden polisler tarafından yakalanıp savcılar tarafından serbest bırakıldığı ise bilinmiyor. Şimdi ise ailesi tüm bu yıkımlarla ve kayıp kızlarının acısını yaşarken birde daha önce evlerine pompalı tüfek ile saldıran Kemal Ayalp’ın kendilerine de zarar vermesinden korkuyorlar.

 

YÜZÜK İÇİNDE 'KEMAL' YAZIYORDU

 

Daha sonra Şehitkamil Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan devriye esnasında, Gaziantep'in Sehitkamil ilçesine bağlı Bağbaşı Mahallesi yanında bulunan mezarlığın üst kesimindeki çalılıklar arasında bir kadın cesedi olduğunu tespit etti. Çürümüş kadın cesedi bulan jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Durum, Narlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine bildirildi. Jandarma ekiplerince olay yeri ve çevresinde yapılan incelemelerin ardından bulunan kadın cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

Kadın cesedinin sağ elinde bulunan yüzük içerisinde Kemal yazısının bulunması üzerine Adli Tıp Kurumu'na gelen Gül Gülizar Ayalp'in ablası Ayşegül Efilti, cesedin kız kardeşine ait olduğunu teşhis etti. Sinir krizi geçiren abla Efilti'ye, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince müdahale edildi.

 

Cesedin ise yapılan incelemenin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

 

EŞİNİ SEVGİLİSİNİN YANINDA ÖLDÜRDÜ İDDİASI

 

Cesedin bulunması sonrası yeniden gözaltına alınan Güler Ö.'nün jandarma karakolunda verdiği ifadede, olay günü Kemal ve eşi Gül Gülizar Ayalp ile beraber arabayla dolaştıklarını, Bağbaşı Mahallesi'ndeki mezarlığın yan tarafına geldiklerini, burada Kemal Ayalp'in pompalı av tüfeğiyle eşi Gül Gülizar Ayalp'i omzundan yaraladığını, daha sonra eşini arabadan indirerek kafasına sıktığını, eşinin cesedini de yol kenarında bulunan çalılıklar arasına sakladığını söyledi.

 

DAHA ÖNCEDEN CEZAEVİNDE YATMIŞ

 

Kemal Ayalp'in çok sayıda farklı olaylardan sabıkasının olduğu ve daha önceden 8 yıl cezaevinde yattığı, eşinin öldürülmesiyle ilgili hakkında yakalanma kararı çıkarıldığı belirtildi.

 

KAÇARAK EVLENMİŞ

 

Eşi tarafından öldürüldüğü ileri sürülen Gül Gülizar Ayalp'in ise yaklaşık 10 yıl önce Kemal Ayalp ile kaçarak evlendiği ve evlilikleri sonucunda 9 yaşında ve 5 aylık olan iki çocuklarının olduğu öğrenildi.

 

OLAYDAN SONRA ARABAYI SATMIŞ

 

Eşinin öldürülmesiyle ilgili aranan Kemal Ayalp'in, otomobilini ise olaydan hemen sonra sattığı belirtildi. Satılan otomobili bulan jandarma ekipleri araçta incelemede bulundu. Yapılan incelemede araç içerisinde kan ve pompalı av tüfeğinden çıkan saçma izlerine rastlandı.