24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Meteoroloji'den sis ve pus uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın güneyi ve doğusu, İç Ege, Göller Bölgesi, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Tekirdağ, Malatya, Erzurum ve Batman çevreleri için sis ve pus uyarısında bulundu.

16 Ekim 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Meteoroloji'den sis ve pus uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Balıkesir, Bandırma, Sakarya ve Düzce, gece saatlerinde İstanbul, Bursa ve Balıkesir çevrelerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Hava Sıcaklığının, Kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzeyli, zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

İL VE İLÇELERİN HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

 

İSTANBUL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

 

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güney ve doğusu ile Tekirdağ çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus hadisesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELI °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu