20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Lütfi Kibiroğlu kimdir kaç yaşında, cenazesi ne zaman? Lütfi Kibiroğlu neden öldü?

Lütfi Kibiroğlu uzun süredir tedavi altındaydı. Lütfi Kibiroğlu kimdir? Milli Görüş'ün önemli isimlerinden Eminönü eski Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kibiroğlu'nun cenazesinin yarın öğlen namazına müteakip Fatih Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi. Lütfi Kibiroğlu, evli ve iki çocuk babasıdır. Detaylar haberimizde sizlerle.

17 Ekim 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Lütfi Kibiroğlu kimdir kaç yaşında, cenazesi ne zaman? Lütfi Kibiroğlu neden öldü?

Lütfi Kibiroğlu kimdir cenazesi ne zaman kaldırılacak sorusunun cevabı merak ediliyor. Milli Görüş partilerinin çeşitli kademelerinde aktif görevlerde bulunan Lütfi Kibiroğlu tedavi gördüğü hastanede vefat etti.. Milli Görüş'ün önemli isimlerinden Eminönü eski Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu’nun cenazesinin Fatih Camii’nden kaldırılacağı duyuruldu. Lütfi Kibiroğlu, evli ve iki çocuk babasıdır. Galatasaray İktisadi ve İşletmecilik Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Okuldan sonra İşletme ve Pazarlama üzerine ihtisas yapmak üzere Almanya 'ya gitti. Türkiye 'ye döndükten sonra Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı. Siyasete, Milli Selamet Partisi (MSP) Şehremini mahalle teşkilatında başlayan Kibiroğlu, Milli Görüş partilerinde Eminönü İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Detaylar haberimizde sizlerle.

 

LÜTFİ KİBİROĞLU KİMDİR?

Galatasaray İktisadi ve İşletmecilik Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Okuldan sonra İşletme ve Pazarlama üzerine ihtisas yapmak üzere Almanya 'ya gitti. Türkiye 'ye döndükten sonra Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı. Siyasete, Milli Selamet Partisi (MSP) Şehremini mahalle teşkilatında başlayan Kibiroğlu, Milli Görüş partilerinde Eminönü İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 1994 yılında İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Lütfi Kibiroğlu, 1999 yerel seçimlerinde Eminönü Belediye Başkanı oldu.

1999-2004 yılları arasında Eminönü Belediye Başkanlığı yapan Kibiroğlu, efsane hizmetlere imza attı. 2005 yılında Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kurucu üyesi oldu ve İstanbul temsilciliği görevini üstlendi. Siyasi yönünün yanı sıra sanatçı bir kişiliğe sahip olan Lütfi Kibiroğlu, yoğun çalışmalarına rağmen şiir yazmayı bırakmadı. Kibiroğlu'nun kendi sesinden yayınlanmış bir şiir kaseti ve bir şiir klibi de bulunuyor. Lütfi Kibiroğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olan Kibiroğlu, son olarak Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İstanbul temsilciliğini yürütüyordu.

LÜTFİ KİBİROĞLU CENAZESİ NE ZAMAN?

milligazete.com.tr'nin edindiği bilgiye göre, uzun bir süredir tedavi altında olan Kibiroğlu'nun cenazesinin yarın öğlen namazına müteakip Fatih Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.