19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Matematik profesörlerini kıskandıran ekmek kampanyası

Balıkesir'de, fırıncılar arasındaki rekabetten sıkılan fırıncı karı koca, ekmeğin fiyatını hem düşürdü hem de ekmek sayısına göre kampanya başlattı. Matematik profesörlerini kıskandıran bir hesapla indirim uygulayan fırından alınan 1 ekmek 75 kuruş iken, 5 ekmek 3 lira 25 kuruş, 10 ekmek ise 6 lira 25 kuruşa satılıyor.

İHA20 Ekim 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Balıkesir'de Toygar Mahallesi'nde bulunan Toygar ekmek fırınında ilginç bir uygulamaya imza atıldı. Sahipliğini Murat Uslukun'un ve işletmeciliğini ise eşi Seval Uslukun'un yaptığı fırında, aile bütçesine göre ekmekte indirim başlatıldı. Normalde 1 TL'ye satılan ekmeğin 75 kuruştan satıldığı fırında, ekmek sayısı artıkça fiyat daha da düşüyor.
 
Yıllardır Balıkesir'de fırıncıların bir rekabet içerisinde olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduklarını söyleyen Seval Uslukun, "Ekmekte çok güzel bir kampanya başlattık. Yıllardır Balıkesir'de fırıncılar olarak bir rekabet içerisindeyiz. Biz de eşimle beraber bundan artık çok sıkıldık. Biz bir şey kazanamıyoruz, en azından halkımız kazansın istedik. Ne kadar çok ekmek alırsanız o kadar çok ucuza alıyorsunuz. Bu özellikle kalabalık aileler için çok büyük avantaj sağlıyor. Normalde ekmek 75 kuruş ama 8 tane ekmek aldığınızda 5 liraya alabiliyorsunuz. 2 aydan beri bu uygulamayı devam ettiriyoruz. Vatandaşlar çok büyük rağbet gösterdi" dedi
 
Düzenli olarak her gün fırına gelen müşteriler ise durumdan memnun olduklarını belirterek fırın sahibine teşekkür ettiler.