19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Melis Tüzüngüç kimdir?

Milyonlarca kişinin izlemiş olduğu Kanatsız Kuşlar dizisinin iki başrol oyuncusu dün sabah sete giderken geçirdikleri kazada ölümden döndü. Peki Melis Tüzüngüç kimdir nereli kaç yaşında

11 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Melis Tüzüngüç kimdir?

Melis Tüzüngüç dün geçirmiş olduğu kaza sonrası gündemde konuşulan isimler arasında. "Melis Tüzüngüç kimdir nereli kaç yaşında? Melis Tüzüngüç sağlık durumu nasıl?" sorularına yanıt arayanlar için ayrıntıları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde derledik.

MELİS TÜZÜNGÜÇ KİMDİR?

Melis Tüzüngüç 1994 yılında İstanbul’da doğup burada büyümüştür. Burada oyunculuğa olan ilgilisi nedeniyle birtakım oyunculuk eğitimleri almıştır. Ayrıca çocukluk yıllarında oyunculuk ve şarkıcı olmak istemiştir. Sonrasında da oyunculuk yönü daha da ağır basarak gerekli olan Oyunculuk Eğitimi almıştır. Güzel ve başarılı oyuncu burada ilk olarak Yıldız Masalı projesi ile sektöre merhaba demiştir. Gerek güzelliği ile gerekse de başarılı oyunculu ile kısa süre içerisinde ünlenen Melis Tüzüngüç farklı farklı projelerde de yer almıştır.

2012 yılında Gani Müjde'nin kaleme aldığı Türk sit-com televizyon dizisi Harem'de Balkız karakteriyle yükselişe geçti. 2013 yılında Babam Sınıfta Kaldı dizisinde cem davran ile başrolde oynadı. 2014 yılında TRT'de Şimdi Onlar Düşünsün dizisinde Reyhan karakterini canlandırdı. Ertesi sene aynı kanalda Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliği yaptığı Baba Candır dizisinde Ceylan karakterini canlandırdı. Melis Tüzüngüç şu sıralar ATV'de yayınlanan başarılı dizi Kanatsız Kuşlar'da rol alıyor.



Melis Tüzüngüç (d. 4 Ekim 1994, İstanbul) Türk, dizi oyuncusu ve tiyatrocu.

2011 Yıldız Masalı - İpek

2012 Harem - Balkız

2013 Böyle Bitmesin

2013 Babam Sınıfta Kaldı - Yağmur

2014 Şimdi Onlar Düşünsün - Reyhan

2015 Baba Candır - Ceylan