24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Meteoroloji, Marmara Bölgesi ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulundu. Bölgede bu sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın güney ilçeleri, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın hakim olması bekleniyor.

AA18 Mayıs 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Meteoroloji, Marmara Bölgesi ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulundu
 
Marmara Bölgesi'nde sabah saatlerinde İstanbul,  Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın  güney ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanağın ve gök gürültülü  sağanağın hakim olması bekleniyor. 
 
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
 
Parçalı yer yer çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede sabah  saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile  Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın güney ilçelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere  sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.
 
Rüzgarın doğu ve güneydoğu (keşişleme), akşam saatlerinde kuzeydoğu  (poyraz) yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği öngörülüyor.