19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Milli Piyango sonuçları 9 Mart 2018

Milli Piyango 9 Mart sonuçları mpi.gov.tr MPİ sıralı tam liste çekiliş sonuçları sorgulama ekranı!

11 Mart 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Milli Piyango sonuçları 9 Mart 2018

 9 Mart 2018 Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı. Çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numalara liste halinde yayınlandı. Her ayın 9, 19 ve 29'unda çekilişi gerçekleşen Milli Piyango'nun bu ayki ilk çekilişi gerçekleşti.

Ayda 3 defa çekilişi gerçekleşen Milli Piyango'nun bu ayki ilk çekilişi gerçekleşti ve büyük ikramiyeyi kazanan şanslı talihli bulundu. Milli Piyango sonuçlarında büyük ikramiyeyi kazanan kişi Ankara'dan çıktı. Şanslı talihli 2500000 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI


MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

Bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ( çekiliş ) ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

Piyango çekilişleri, her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ile özel çekiliş tarihlerini belirlemeye, değiştirmeye veya kaldırmaya yetkilidir. İkramiyelerin ödenmesine esas olarak İdare ve satış merkezleri yetkilidir.