19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

MSÜ sınav soruları ve cevapları yayınlandı

MSÜ sınav soruları ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından yayınladı.

21 Mart 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
MSÜ sınav soruları ve cevapları yayınlandı

MSÜ sınav soruları ve cevapları açıklandı. 2018 MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu araştılan konular arasında. ÖSYM'den merakla beklenen 2018 MSÜ askeri öğrenci alımı sınav soruları ve cevapları erişime açıldı.


Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) komutan yetiştirmek amacıyla 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından kurulan Milli Savunma Üniversitesine Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı yapıldı. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) askeri öğrenci alımı için ÖSYM'nin düzenlemiş olduğu sınav, 18 Mart 2018 Pazar günü tüm il merkezlerinde gerçekleştirildi.
 

MSÜ SINAV SORULARI VE SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

MSÜ 2018 PUAN HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ

 

ÖSYM GİRİŞ VE SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ



MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ sınav soruları ve cevapları bu hafta içerisinde ÖSYM'nin resmi internet sayfasında erişime açıldı.  18 Mart günü gerçekleşen MSÜ sınava ait sonuçlar ise 12 Nisan 2018 Perşembe günü adayların erişimine açılacak.



Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Sınava ilişkin bir dava söz konusu olduğu takdirde mahkemece bir karar verildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır.