23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Müge Anlı Fatma Demir cinayeti son yeni gelişme! Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV'de

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile hafta içi her gün ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Sevilen sunucu Müge Anlı’nun sunumu ve uzman kişilerin yorumları ile program severek takip ediliyor. Programa katılan ve bağlanan görgü tanıkları olayların çözülmesinde kilit rol oynuyorlar. Programda en çok merak edilen konulardan biri de Fatme Demir Cinayetiydi. Necla Demir, Güladiye Demir ve Necla’nın kardeşi Hidayet üzerinde en çok durulan kişiler olmuştu. Hatta bu kişiler gözaltına alınmışlar ve uzun bir süre ifade vermişlerdi. Müge Anlı 13 Eylül canlı yayınında olayla ilgili yeni gelişmeler meydana geldi. Havva Erkol programa katıldı. Fatma Demir’in katili kim, Müge Anlı 17 Eylül son yeni bölümde neler oldu sorularının cevabı ile ilgili yaşanan gelişmeler haberimiz içerisinde sizlerle.

22 Haziran 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Müge Anlı Fatma Demir cinayeti son yeni gelişme! Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV'de

Fatma Demir katili kim sorusu merakla araştırılıyor. Müge Anlı canlı yayınında Fatma Demir olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün yeni sezon bölümleri ile saat 10.00 ve 13.00 arasında yayınlanmaya devam ediyor. Programda deneyimli gazeteci Müge Anlı’nın sunumu oldukça beğeniliyor. Uzman kişilerin yorumları ve görgü tanıklarının görüşleri alınarak polis ile işbirliği içerisinde olaylar çözülmeye çalışılıyor. Programda en çok konuşulan konulardan biri de Fatma Demir Cinayeti olmuştu.  55 yaşındaki Fatma Demir’in gizemli ölümünün ardından katil veya katillerinin kim olduğu araştırılmaya başlanmıştı. Necla Demir, Güladiye Demir ve Necla’nın kardeşi Hidayet üzerinde en çok durulan kişiler olmuştu. Hatta bu kişiler gözaltına alınmışlar ve uzun bir süre ifade vermişlerdi. Necla Demir, Hidayet'in ve Fatma Demir olay günü beraber olduğuna dair bir şeyi ağzından kaçırmıştı. Güladiye’ye “biz de bunu yapmazdık” diye bir cümle kullanmıştı. Müge Anlı 13 Eylül canlı yayınında olayla ilgili yeni gelişmeler meydana geldi. Havva Erkol programa katıldı. Fatma Demir’in katili kim, Müge Anlı 17 Eylül son yeni bölümde neler oldu sorularının cevabı ile ilgili yaşanan gelişmeler haberimiz içerisinde sizlerle.

 

MÜGE ANLI 17 EYLÜL 2017 NELER OLDU?

Müge Anlı 13 Eylül programında Havva Erkol canlı yayına katıldı. Güladiye ve eşi Ali Ankara’ya taşınmışlar. Havva, “Ali neden annesi için avukat tutmadı da Güladiye için tuttu” dedi. Müge Anlı Ali’nin tutarım tutmam kime ne dediğini aktardı. Havva annesinin davasını araştırdığı için kardeşleri onunla konuşmuyorlarmış. Necla baba evine geri dönmüş. Havva, “Anamın sonuna kadar arkasındayım. Öyle kardeşlerim yok benim. Ben Allah’ıma ve devletime güveniyorum” dedi. Mustafa Demir’in konuşması yayınlandı. Mustafa Demir, “Ben şimdi tek başıma yaşıyorum. Gelinler benimle konuşmuyorlar. Bizi katil ettin diyorlar” dedi. Müge Anlı dosya yeni açılmaya başlandı. Çünkü önce intihar ettiği söylendi. Bu bir zaman kaybına neden oldu. Daha sonra da adli tatil oldu. O neden tutuklama olmadı" dedi. Program şu anda devam ediyor. Yaşanan gelişmeleri haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

MÜGE ANLI 16 HAZİRAN 2017 NELER OLDU?

Havva Erkol, “Her şey ortada, artık katillerin cezalarını almalarını istiyorum” dedi. Erkol, “Herkesin annesi geliyor, sarılıyorlar. Benim boynum bükük kalıyor. Annemin resmini çıkarttırdım. Bakıp bakıp konuşuyorum ama bana bir cevap vermiyor. Şimdi çıkıp gelse, dünyaları bana verseler anamı vermem kimseye. Yirmi sene de geçse elli sene de geçse anamın katilini bulacağız. Devletime de Müge ablaya da güveniyorum” dedi. Havva Güladiye, Hidayet ve Necla’nın gülerek çıkmasına çok sinirlendiğini belirtti. Fatma Demir’in eşi Mustafa Demir, “ katiller bulunmadığı için eşimin mezarına rahat gelemiyorum. Ümidimi kesmedim, katiller bulunacak. Davacıyım yine onlardan. Benim karımı gelip de köyün adamı öldürecek değil. Gelinler yaptılar. Ali karısına üzülüyor annesine üzülmüyor” dedi. Anlı, Ali’nin yanlış anlaşıldığını, annesi için de üzüldüğünü söyledi. Güladiye tutuklanırken Ali’nin çocukları için üzüldüğünü düşündüğünü aktardı. Gelinler avukat tutmuşlar ve avukat onlara konuşma demiş. Bu nedenle ikisi de şu an konuşmuyorlar. Müge Anlı, “Benim aklımda her şey oturdu. Adli kontrol şartı da küçümsenmesin. Üzerlerinde bulunan şüpheler devam ediyor. Dosya tamamlanıyor şu anda. Bence tamamlandıktan sonra bir dava açılacak. İnşallah dosyadaki eksikler tamamlanır. Gerçek ortaya çıkar. Fatma ablam da orada rahat uyur.” dedi. 

 

MÜGE ANLI 14 HAZİRAN 2017 NELER OLDU?

14,13  ve 12 Haziran'da yayınlanan programda da Fatma Demir Cinayeti ile ilgili bir gelişme yaşanmadı. İzmir Ödemiş'te kaçırılan 10 yaşındaki Ceylin Atik ölü olarak bulundu.

6 Haziran, 7 Haziran ve 9 Haziran'da yayınlanan programda Fatma Demir Cinayeti ile ilgili bir gelişme olmadı. 800 ton altın olayındaki Bilal Türkaslan itirafta bulundu.

MÜGE ANLI 5 HAZİRAN 2017 NELER OLDU?

Fatma Demir’in kızı Havva Erkol telefon ile bağlandı. Üzüntülerini dile getirdi. Müge Anlı, “Havva sen hiç merak etme o dava açılacak ve adalet yerini bulacak” dedi. Güladiye ve Necla kendilerine avukat tuttular. İsa bu karar itiraz edecek ve yeniden mahkemeye başvuracaklar. Müge Anlı sözlerine şunları ekledi, “mahkeme suçludur da demedi suçsuzdur da demedi. Dosyayı oluşturalım ondan sonra davada konuyu inceleyelim.” Necla, kızı ile beraber babasının evine geri döndü. Anlı, Necla’nın babam bana bakar ama ev çok küçük ve kalabalık dediğini aktardı. 

MÜGE ANLI 2 HAZİRAN 2017 NELER OLDU?

Necla, Güladiye ve Hidayet adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fatma Demir’in kızı Güladiye, Necla ve Hidayet’in gülerek çıkmasına çok sinirlendiler. Müge Anlı “burada kanaatimizi açıklamak zorunda değiliz. Bu bir futbol maçı değil. Ona niye şunu sormadın diye mesaj alıyorum. Kimin çelişkisi varsa ona soru sorulur. Burada taraf tutmak mümkün değil. Hidayet kaçarcasına gitti, Ahmet incirlerin olmadığı zaman Fatma Demir’in bulunduğu yere incir toplamaya gittim dedi. Hidayet Necla’nın  kardeşi, Ahmet Güladiye’nin babası. Durum böyle olunca da iki gelinden şüphelenildi” dedi. Müge Anlı Mustafa Demir’e “siz iyi ki o gün köyde değilmişsiniz. Yoksa bu iş sizin başınıza kalırdı” dedi.

MÜGE ANLI 1 HAZİRAN 2017 NELER OLDU?

Necla, Hidayet, Şöhret, Ali Akyol, Kani, Güladiye,  Ali Demir, Ahmet Akyol, Mustafa Akyol ve Güladiye’nin dedesi jandarmaya ifade vermeye gittiler. Bunun ardından üç kişi gözaltına alındı. Hidayet’in ifadesi dört saat sürdü ve gözaltına alındı! Güladiye gözaltına alındı! İfadesi 4 buçuk saat sürdü. Necla’nın ifade alımı 6 saat sürdü. 10 sayfalık ifade verdi. Necla Demir gözaltına alındı! Program şu anda devam ediyor.

MÜGE ANLI 31 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Herkes tek tek jandarmaya gidip ifade verdi. Müge Anlı’nın ekibi Samsun’a gidip oradan yayın yaptılar. Hidayet ekip arabası ile gelmek istemedi, tepki gösterdi. Ardından babasının telkini ile gelmek istedi. Hidayet herkese oranla daha tedirgin görünüyordu. Hidayet Necla ve babası ile ayrı konuşamadığı için mi sinirlendi? Hidayet ifade vermek için çağrıldığını duyunca mutlu olmuş. Hidayet “Her şey ortaya çıkacağı için mutluyum” dedi. Hidayet ifadede ne anlatacak? Hidayet Güladiye ve eşini suçlarken, Güladiye’nin eşi Hidayet ve ailesini suçladı. İfadelerin sonucunun ne olacağı ise merak konusu.

MÜGE ANLI 30 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Necla ve Güladiye artık jandarmaya gidecekler ve yine ifade verecekler. Müge Anlı, “bu sefer her şeyi doğru bir şekilde anlatacaksınız umarım” dedi. Mustafa Demir, Necla’nın bilerek onların evinin penceresini açık bıraktığını ve camdan herkesin girip çıkabileceğini bu nedenle şikayetçi olacağını söyledi. Müge Anlı tahtaya olayı bir daha yazdı. Niye ırmak kenarına atıldı yazıp altına Fatma Demir’in intihar ederim dediğini duyanların adlarını yazdı. Atışmanın ardından neden Fatma Demir ağladı ve bütün çocuklar telaş edip aradılar? Güladiye ve Necla niye gece 01.00’da mesajlaştılar? Necla neden kırıkta Fatma Demir’i görmediği halde gördüm dedi? Neden iki gelin öğle yemeğine gelmeyen kayınvalidelerine seslenmediler? Lütfiye geldiğinde Muhammet neden babaannem mala gitti dedi? Katibe geldiğinde neden içeride uyuyor dendi? Tüm bunlar olurken Fatma Demir’in telefonu ve kesesi neden evde?  Necla umursamadım ondan bakmadım demiştim. Peki o zaman neden bayıldın? Bütün köy aramaya başladığında Necla neden ırmak kenarına gidin demedi? Neden Hidayet kaçarcasına köyden ayrıldı? Neden görgü şahidi “Hidayet’le babasını sabah motosikletle Ayvacık’a doğru giderken gördüm” dedi. Neden Hidayet mezarlığa giderken aynı zaman mezarlığı gitmek isteyen Necla’yı götürmedi? Hidayet neden “Necla öldürdü babam da götürdü” diye bir açıklama yaptı? Güladiye’nin babası Ahmet bey neden köylünün olmadı dediği inciri toplamaya gitti? 

MÜGE ANLI 29 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Fatma Demir öldürüldüğü gün yatağının üstüne olan pembe örtü nerede? “Havva hanım biz akşam gittiğimiz örtü yatağın üzerindeydi” dedi. Müge Anlı, “o örtünün üstünde ne iz vardı da yok oldu?” sorusunu sordu. Cinayet olduğu ortaya çıkınca örtü ortadan yok oldu! Anlı, “Necla’ya siz örtüleri yakar mısınız ne yaparsınız” dedi. Şevki Bey, “örtüde parmak izi çıkabileceğinden endişe edildiği için mi o örtü ortadan kaldırıldı diye düşünüyorum” dedi. Necla hafta sonu köyüne gitmiş. Oradan yapılmış bir çekim yayınlandı. Köye giden Necla olay gününü bir daha anlattı. Müge Anlı “o gün neden bu kadar çok çocuklar devreye girdi? Bu kadar büyütülecek bir tartışma mıydı” diye sordu. Havva’nın eşi Fatma Demir’i aradığında Demir, yatakta yatarak ağladığını söylemiş. Daha sonra Fatma Demir’in telefonu kapanmış. Necla Demir, o çekimde “ne olduysa o sırada oldu” diye bir cümle söylemiş! Şevki Bey, “Güladiye akıllı ol artık konuşma der gibi bir şey söylüyorsun ve ondan sonra ikiniz daha sakin konuşmaya başlıyorsunuz. Sen orda Necla’ya gözdağı mı veriyorsun” dedi. Program şu anda devam ediyor.

MÜGE ANLI 26 MAYIS 2017

“Bütün köy ayaktayken Güladiye içerde? Bu soruları bir tek Necla’ya soramam. Güladiye’de gitmemiş aramaya” dedi. Ali Akyol, “Necla’ya inanmıyorum. Buradan çıkışta doğru savcılığa gidiyorum” dedi. Müge Anlı, Herkes aramaya çıktığında neden erkek arkadaşınla mesajlaştınız? Herkes Fatma Demir’i ararken neden ırmak kenarına bakın demediniz? Herkes ararken siz neden çıkıp da seslenmediniz? Güladiye’ye ithafen en son Pazar günü 6’da gördüm fındık topluyordum daha sonra görmedim dedin. Bunu neden söyledin” dedi. Güladiye “Muhtar bize öyle söylettirdi” dedi. Anlı “Peki Necla neden sabah çıktığını söylüyor? Madem muhtar söylettirdi, neden ayrı ayrı şeyler söylüyorsunuz” dedi.  Madem annenize ulaşamadınız telefon ile 10 saniye ve 40 saniye nasıl siz konuştunuz? Gece saat 1’inde neden mesajlaştınız, siz ayrı yerlerde miydiniz? Sana akşam intihar edeceğini söyleyen kayınvalideni saatlerdir ortada yok neden aramıyorsun? Madem intihar edeceğini biliyorsun neden gidip ırmak kenarına gidip kurtarmadınız? Gibi kilit sorular soruldu. Bu sorulara verdiğiniz cevaba akla mantığa sığmıyor dedi ve Fatma Demir’in oğlu ve Necla Demir’in babasına inanıp inanmadığını sordu. Onlar da inanmıyoruz dediler. Yayın sonrası Güladiye ve Necla bir araya gelerek konuştular. Konuşmaları baya tartışmalı geçti. Müge Anlı, “Sana turşuyu koy sen yapamazsan ben yaparım dediyse neden bir daha gidip sarımsak alıyor? Hani sana suyu koy deyip sarımsak ve biber almaya gitmişti?” sorusunu yöneltti. Necla ağzından yine bir şey kaçırdı! “Hidayet’i buluştuğunu şey yaparsın peşinden gidersin, takip edersin” dedi. Yani Hidayet ve Fatma Demir berabermiş. Arif Verimli o gün ne demek istediğini sordu. Necla Demir yine tutarlı bir cevap veremedi. 

MÜGE ANLI 25 MAYIS 2017 NECLA AĞZINDAN KAÇIRDI!

Fatma Demir’in kaybolduğu gün Güladiye’nin bulunduğunu söylediği tarladan yapılan çekimin kaydı yapıldı. Abdullah Demir, Fatma Demir’in eşyalarının bulunduğu tarlaya gitti. Program ekibi ise Güladiye’nin çalıştığı tarlaya gittiler. O dönemde mısır ekili olduğu için bir şey toplarken tarladaki kişi görülemeyebilir ancak kafayı kaldırıldığı anda görülebilir. Tarlanın her yerinden Fatma Demir’in eşyalarının bulunduğu yer görülebiliyor. Ayrıca ses duyulup duyulmadığı da kontrol edildi ve sesin de net olarak duyulduğu anlaşıldı. Samsun’a gidip keşif yapan Şevki Bey de duyulabileceğini doğruladı. Müge Anlı “bu kadın hiç mi bağırmadı? Nasıl kimse duymadı” dedi. Havva “benim annemin ayağında naylon çorap vardı. Tarlada boğuşma olsa çorabı yırtılırdı. Annemin çorabında hiçbir yırtık yok” dedi. Fatma Demir bulunduğunda çenesi bağlıymış. Çenesi düşmesin diye toplanmış! Müge Anlı, “Bu şekilde olaylar öldüren kişi akrabadan biri olunca gerçekleşiyor” dedi. Şevki Bey, “tarlada öldürülüp bir yere taşınsa çenesi bağlanmaz. Evden çıkmadan başına böyle bir iş geldiğini düşünüyorum” dedi. Necla’nın programda“Eğer kavga sonunda intihar kelimesini kullanmasaydı, biz de bunu yapmazdık” dediği görüntüler yayınlandı. Müge Anlı, burada neyi anlatmaya çalıştığını sordu. Necla şu anda olayları en başından anlatıyor.

MÜGE ANLI 24 MAYIS 2017 NELER YAŞANDI?

Ali Akyol programa katıldı. Bu programda tekrar o gün herkesin yaşadıkları tek tek ele alındı ve bunlar tahtaya yazıldı. Müge Anlı, “Aslında o sabah herkesin birbirini gördüğünü ama Fatma Demir sorulduğunda kimsenin görmediğini ve bunu da anlayamadığını” söyledi. Güladiye’nin babası ile yapılan röportaj yayınlandı. O gün saat kaçta neler yaptığını anlattı.Fatma Demir’i o gün hiç görmediğini söyledi. Necla ve Güladiye tam babasının oradan geçtiği 7.30’da arkadaşlarının Fatma Demir’i orada gördüğünü söylemişlerdi. Fakat babası görmediğini söyledi. Güladiye daha sonra babası gittikten sonra Fatma Demir’i gördüğünü söyledi. Yani babası dönene kadar Fatma Demir’in gittiğini aktardı. Müge Anlı, daha sonra babası gelmeden Fatma Demir’in yaptığı şeyler için çok az zaman kaldığını yani babası gelmende bunları yapmasının imkansız olduğunu söyledi. Necmiye o sırada Fatma hanım ve Güladiye’yi tarlada gördüğünü söylemiş. Anlı, Fatma hanımın öldürüldüğü gün onun sesinin kimsenin duymamasını anlayamadığını belirtti. Peki Fatma Demir nerede ve saat kaçta öldürüldü, neden onu kimse görmedi?

MÜGE ANLI 23 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Necla yine çelişkili bir açıklama yaptı. “Turşulukları da biberlerle getirdi demem yalandı” dedi. Necla neden sürekli çelişkili açıklamalar yapıyor? “O an üzerime çok gelindi o nedenle yalan söyledim” dedi. Yaşar Bey ve Necla yayın dışında konuştular. Yaşar Bey, Necla’nın cenaze günü evde temizlik yaptığını söyledi. “Bir şey biliyorsan söyle” dedi. Necla “bildiğim bir şey olsa söylerim. Anam da babam da olsa kimseyi korumam” dedi. Arif Verimli başka bir yerde yalan söyleyip söylemediğini sordu. Necla söylemedim dedi. Müge Anlı, “bahçede diye bildiğin insanı araken önce bahçeye gidersin, tarlaya değil. Bu nedenle Güladiye’nin tarlaya gittim halamı aramaya dediğine inanmıyorum. Güladiye’nin eşi Ali’nin de anlatılan bazı şeylere inanmadığını düşünüyorum” dedi. Müge Anlı Güladiye ve Necla'nın telefon dökümlerine baktı. Normalde pek mesajlaşmazken o gece neden mesajlaştıklarını sordu. Gelinler bir yanıt veremedi.

MÜGE ANLI 22 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Canlı yayına bugün Fatma Demir’in eşi Mustafa Demir katıldı. Mustafa Demir, “Keseyi gelinlerden başka bilen olmaz. Yatağı birkaç kez kaldırmıştım. Kese orada yoktu” dedi. Güladiye bu programda oldukça sinirliydi. Mustafa Demir, Güladiye ile tartıştı. “Senden şüpheleniyorum. Beni de öldürseydin keşke” dedi. Güladiye’nin kocası karısını korudu. Mustafa Demir ise “Güladiye benim ocağımı söndürdü” dedi. Güladiye “ben öldürmedim, görmedim kimseyi” diye isyan etti. Müge Anlı, Mustafa Demir’in çok açık ve sade bir dille anlatım yaptığını söyledi ve Güladiyelerin kendilerini onun yerine koymalarını istedi. Keseyi yatağın arasına kimin koyduğu konuşuldu. Güladiye’nin o gün kimleri aradığı olayın nasıl geliştiği tahtaya yazılarak tekrar gözden geçirildi. Necla ve Güladiye'nin tekrar konuyu anlatması istendi.Fatma Demir'in siyah çantası nerede?

MÜGE ANLI 19 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Dün yayın sonrası Gülbahar, Necla ve Katibe bir araya geldi. Gülbahar, “Güladiye bana suçu atmaya çalışıyor ama ben buna izin vermeyeceğim. Güladiyeler çelişkili konuştukça batıyolar, ne biliyorlarsa artık anlatsınlar. Doğruyu konuşun siz de kurtulun biz de kurtulalım artık” dedi. Güladiye’nin eşi “Gülbahar’ın babası da benim üzerime suç attılar” dedi. Müge Anlı, “Gülbaharların anneni öldürmesi için ne gibi bir gerekçe düşünüyorsunuz” dedi. Necmiye Demir, “Onların evine kimse girmedi. Kimseyi suçlamasınlar” dedi. Güladiye önce keseyi yakmadım daha sonra da yaktım demişti. Bu konunun üzerinde duruldu. Müge Anlı, "kese dedik kese ortaya çıktı. Siyah çanta, ayakkabı ne zaman ortaya çıkacak merak ediyorum" dedi. Kese ve bataryayı aylar sonra kim ortaya çıkardı?

MÜGE ANLI 18 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Güladiye, dün yayınlanan programda Gülbahar Demir ve Katibe Demir’i suçlamıştı. Bugün yayınlanan programda taraflar yüzleşti. Güladiye, Fatma Demir’in boynunun kırıldığını önceden biliyor muydu? Gülbahar “Bütün kayıtları siz yaktınız, cinayet olduğunu biliyordunuz” dedi. Gülbahar Demir, “Keseyi olay Necla’nın üstüne kalsın diye Güladiye oraya koydu” dedi. Stüdyoda kargaşa çıktı. Necla Demir’de yayında kendinin köye gideceğini söylediği için keseyi odaya birinin bıraktığını ve suçu onun üstüne atmaya çalıştıklarını düşündüğünü söyledi. Çünkü herkes Necla’nın köye gittiğini düşünüyordu ama Müge Anlı köye gitmemesini istediği için Necla vazgeçmişti. Müge Anlı’da Necla’nın üzerine suçu atmak için kesenin bırakıldığını düşündüğünü söyledi. 

MÜGE ANLI 17 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Fatma Demir’in kızı Havva Erkol, amcası olan muhtarı suçladı. “Muhtar annemi öldüren kişiyi biliyor” dedi. Şevki bey Samsun’da yaptığı gözlemlere dayanarak açıklamalarda bulundu. “Her gün tarlaya Fatma Demir’le beraber giden Güladiye, neden o gün tek başına gitti?” sorusu akıllara takıldı. Güladiye, verdiği röportajda Necla, Fatma Demir’i görebilirdi balkondan baktığında dedi. O günü canlandırma yöntemi ile tekrarladı. Necla’nın diğer dairesine gidilip bakıldı. Güladiye, bataryayı kimin bulduğunu Hatice’nin bildiğini söyledi. Gülbaharlar’ın bulduğunu ima etti. Güladiye “Batarya bulunduğunda Necmiye yengemler de oradaydı” dedi. Necmiye yengesi ve Gülbahar’dan şüphelendiğini söyledi. Programın muhabiri Güladiye’nin yalan söylediğini, bataryayı Mustafa Demir ve Müge Anlı ekibinin bulduğunu aktardı. Bataryanın bulunduğu, Müge Anlı ekibinin yaptığı bant kaydı tekrar yayınlandı ve batarya bulunurken Gülhabar’ın orada bulunmadığı görüldü.

 

 

 

MÜGE ANLI 16 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Mustafa Demir’in evinde çekilen görüntüler paylaşıldı. Mustafa Demir yatağı toplayış şeklini kameralara göstererek anlattı. Fatma Demir’in eşi Mustafa Demir “Ya Güladiye ya Hatice koydu keseyi. İkisi de biliyor”dedi. Arif Demir babasının yalan söylediğini kastetti. Mustafa Demir, “Güladiye bir geldi batarya bulundu. Bu hafta geldi kese bulundu” dedi. Arif Demir babasının yatağı sirkelediğine inanmadığını söyledi.

MÜGE ANLI 15 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Fatma Demir cinayetinde yeni gelişmeler ortaya çıktı. Fatma Demir’in yatağının altında bir para kesesi bulundu. Bu kese parmak izi araştırması yapılması için yetkili kurumlara gönderildi. Programda bulunan Prof. Dr. Şevki Sözen araştırmalara dahil olmak için Samsun'a gitti ve oradan bir bant kaydı yayınladılar. Acaba bu keseden katilin veya katillerin parmak izi bulunabilecek mi? Cinayetin çözümlenmesinde adım adım ilerlenmeye devam ediliyor. Mustafa Demir keseyi evin içerisinde aradıklarını ve bulamadıklarını söyledi. Güladiye'nin köye döndüğü sırada kesenin bulunması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Bütün döşeği kaldırdığını ve o kesey hiç görmediğini, Güladiye'nin yalan söylediğini aktardı.

MÜGE ANLI 12 MAYIS 2017 SON YENİ GELİŞMELER

En son uyuşturucu eken birilerinin Fatma Demir’i öldürdüğü iddiası ortaya atılmıştı. Bu programda da bunun üzerinde duruldu. Güladiye’nin dedesinin kardeşi Kadir Akyol, uyuşturucu madde eken maskeli adamların köyde dolaştığını söylemişti. Yaşar Bey, Arif’e ölmeden önce bir şeyler anlattığını ve Arif’in bunları söylemediğini düşündüğünü aktardı. Hamdi Akyol, “Fatma’yı öldüren kişi sırtına bile alsa oraya götürebilir” dedi. Cenazenin vücut şeklinden dolayı bu şekilde götürüldüğünü düşündüğünü söyledi. “Beni tehdit ettiler” diyen Yaşar Şahin ve Hamdi Akyol canlı yayında yüzleştiler. Fatma Demir'in boynunda kırık olduğu ve bunun da biri tarafından boğulması sonucunda öldürüldüğünde oluşabileceği konuşuldu. Kadi Akyol yaptığı açıklamada, tarlada Fatma Demir'in öldürüldüğünü, Mürsel'in bunları bildiğini ama tehdit edildiği için söylemediğini düşündüğünü söyledi. Uyuşturucu kaçakçılarının öldürdüğünü düşündüğünü aktardı.Yaşar'a gizli tanık var demediğini söyledi. Gizli tanık olup olmadığı bir sonuca varılamadı.

MÜGE ANLI 11 MAYIS 2017 SON YENİ GELİŞMELER

Arif Demir ve Necla Demir yüzleştiler. Arif Necla’ya “Kani’nin niye haberi oluyor da benim olmuyor?” dedi. Necla Demir, “Herkes karısına güveniyor sen neden güvenmiyorsun? Ben mesaj atmış olabilirim. Ama hala güvenmiyor bana. Demek ki hiç sevmemiş. Sevse bana inanırdı” dedi. Arif, olay günü eşi evdeyken eve birinin geldiğini düşünüyor. Bunun Kani, Hidayet veya Necla’nın babası olduğunu düşünüyor. Programda Yaşar Bey ile yapılan röportaj yapıldı. İlk kez konuyla ilgili gizli tanık olduğunu duyurdu. Güladiye’nin eşi Ali Demir Yaşar beyi arayıp tehdit etmiş! Yaşar Bey halasının telefonunun evde olduğunu öğrendiği anda çatılara, kuyulara bakın demiş ve öldürüldüğünü anlamış. Müge Anlı, Ali’ye neden tehdit ettiğini sordu. Bir gün sonra Mustafa Akyol arayıp onu tehdit etmiş. Yaşar Bey gelinleri suçladı ve onların haberinin olduğunu söyledi. Kadir Akyol, Yaşar Beye gizli bir tanık olduğunu ve o eğer canlı yayına çıkmazsa bu tanığın programa geleceğini söylemiş. Peki Gizli tanık kim? Uyuşturucu eken birinin Fatma Demir'i öldürdüğü iddiası üzerinde duruldu. Kimin ekebileceği tartışıldı.

MÜGE ANLI 10 MAYIS 2017 SON GELİŞMELER

Necla’nın kayınvalidesine duyduğu öfkenin sebebi ne? Kayınvalidesine "Ne hali varsa görsün" diyen Necla’ya bu öfkenin sebebi soruldu. Güladiye ile kavga ettikten sonra ölü bulunan Fatma Demir’in katili kim? Necla Demir neden görmediği halde kaybolan kayınvalidesini gördüğünü söyledi? Müge Anlı Necla Demir’e neden böyle söylediğini sordu. Aynı zamanda Anlı Necla Demir’e, “Güladiye öldürmüş olabilir, babası taşımış olabilir. Ama senin bu yalanların, tavırların bunu yapanları biliyor olduğunu gösteriyor” dedi. Müge Anlı o gün olan şeyleri hikaye şeklinde bir daha anlattı. Güladiye ile Necla Demir yüzleştiler. Güladiye Necla Demir’e bağırdı. “Ne saklıyorsan anlat” dedi. Müge Anlı, Necla’ya “Sence baban öldürüp bırakmış olabilir mi” diye sordu. Peki Hidayet neden sürekli ablası ve babasını ortaya koyuyor? Yoksa kendisiyle alakalı bir şey mi saklamaya çalışıyor? Necla Demir Hidayet’in de bir şeyler bildiğini düşündüğünü söyledi. 

MÜGE ANLI 9 MAYIS 

Necla kayınvalidesinin kayıp olduğunu eşine söylemeyip Kani’ye söylemiş! Kayınvalidesi kayıp olduğu zaman eşi Arif’e anneni balkondan bakıp gördüm, burada diyor. Eski bölümlerden görüntüler yayınlanarak Necla Demir’in yalanları yüzüne söylendi. Necla Demir’in ceset dediği anı izleyiciler yakalayıp Müge Anlı’nın programını arayıp söylediler. Görüntüler yeniden izlendi. Fakat Necla öyle dediğini kabul etmedi ama tavırlarının tuhaflığı Müge Anlı’nın gözünden kaçmadı. Müge Anlı Necla Demir'in eşine neden annesinin kayıp olduğunu söylemediğini sordu. Necla Demir ise sorulara net bir cevap veremedi.

 

MÜGE ANLI KİMDİR?

2008 yılından bu yana yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusudur. Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Sevilen gazeteci Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır.

Bir kız çocuğu sahibi olduğu Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir.

Bunların dışında 2010 yılında 'Film Gibi' ve Müge Anlı ile Mektubunuz var programlarını da hayata geçirmiştir.

MÜGE ANLI’NIN KIZI KİM?

Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ’dan bir kızı var. Kızının ismi Lidya. 

müge anlı kızı ile ilgili görsel sonucu