19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fatma Demir cinayetinde gözaltına alınan isimler

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün yayınlanıyor. İşlenen konular izleyiciler tarafından heyecanla takip ediyorlar. Müge Anlı’nın sunumu ile büyük beğeni toplayan program cinayet zanlılarının bulunmasına yardımcı oluyor, kayıpları buluyor ve ailesini küçükken kaybeden kişileri aileleri ile buluşturuyor. Son zamanlarda programda en çok konuşulan konu ise Fatma Demir Cinayeti oldu. Jandarmaya ifade vermek için giden aile bireylerinden 3 kişi tutuklandı.

8 Haziran 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fatma Demir cinayetinde gözaltına alınan isimler

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanıyor. Son günlerde programda en çok takip edilen konu Fatma Demir Cinayeti oldu. Fatma Demir’in gelinleri Güladiye ve Necla’nın, Necla’nın kardeşi Hidayet Akyol’un şüpheli ifadeleri sonucu tüm oklar onların üzerine çevrildi. Telefon dökümleri sonucu cinayet gecesi ikilinin mesajlaştığı ortaya çıktı. Ayrıca Necla yayın esnasında ağzından “O zaman o da intihar edeceğim demeseydi. Biz de bunu yapmazdık” cümlelerini ağzından kaçırdı. Necla daha sonra ağzından bir şey daha kaçırdı! Olay günü Fatma Demir ve Hidayet’in beraber olduğunu söyledi. Cinayette şok bir gelişme yaşandı ve jandarmaya ifade vermek için giden aile üyelerinden 3 kişi gözaltına alındı. Ancak daha sonra Necla, Güladiye ve Hidayet adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

FATMA DEMİR CİNAYETİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Necla, Hidayet, Şöhret, Ali Akyol, Kani, Güladiye,  Ali Demir, Ahmet Akyol, Mustafa Akyol ve Güladiye’nin dedesi jandarmaya ifade vermeye gittiler. Bunun ardından üç kişi gözaltına alındı. Hidayet’in ifadesi dört saat sürdü ve gözaltına alındı! Güladiye gözaltına alındı! İfadesi 4 buçuk saat sürdü. Necla’nın ifade alımı 6 saat sürdü. 10 sayfalık ifade verdi. Necla Demir gözaltına alındı! Üç kişinin de ifade süresi oldukça uzun sürdü.