19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

En güzel günaydın mesajları burada!

26 Temmuz Çarşamba günü için en güzel günaydın mesajlarını bu haberimizde derledik. Günün ilk mesajı da günaydın ile başlıyor. Teknolojinin bu denli geliştiği günümüzde mesajlaşmak hayatımızın vazgeçilmezleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Günaydın mesajları 'günün ilki' olma özelliğini taşır. Mesajlarını 'Günaydın'la sınırlı bırakmak isteyenler için en yaratıcı ve anlamlı mesajları derledik. Aklınıza ilk gelen kişiye ya da her gün yazdığınız kişileri etkilemek için en anlamlı mesajları haberimizden bulabilirsiniz.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
En güzel günaydın mesajları burada!

Günaydın mesajları atmak isteyenle için en güzel 26 Temmuz tarihli günaydın sözlerini bu haberimizde sizler için derledik. Sevgiliye günaydın mesajları sizler için derledik.Sabah ilk uyandığınız anda sevdiğiniz insanlara mesaj atmak, o kişinin hem hatırlandığı için hem de günün ilk saatlerinde iyi dilekler duymaya ihtiyacı olduğu için mutluluk duymasına sebep olacaktır. Arkadaşa günaydın mesajları için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Günaydın mesajları ile kişinin gününün aydın geçmesini dileyerek yüzünde tebessüme sebep olacak mesajlar yollayabilirsiniz. Birçok insan için sabah uyanmanın ne kadar zor olduğu düşünülürse günaydın mesajının ne kadar etkili olduğu anlaşılacaktır. En güzel ve en anlamlı günaydın mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sizler için derlediğimiz günaydın mesajlarını sevdiklerinize göndererek onların keyifli bir güne başlamasına vesile olabilir, yüzlerinde tebessüm oluşturabilirsiniz.

EN GÜZEL GÜNAYDIN MESAJLARI

  • Günaydın bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim günaydın günaydınlar.
  • Oysaki tek isteğim, sana günaydın dediğimde yanımda uyuyor olmandı. Seni seviyorum günaydın.
  • Günler aydınlık zamanın huzurlu olsun günün aydın olsun günaydın olsun sana bir tanem.
  • Elini verene, gözünü değdirene, sözünü diyene diyemeyene, sevgimi görene göremeyene günaydın…
  • Kimseye günaydın demedim hayatımda günümü aydınlattın sana da günaydın olsun candan.
  • Günaydın hayat, günaydın bahar günaydın sevgililer, günaydın aşk tebessüm eşlik etsin sevdalarınıza.
  • Günaydın ay yüzlüm günaydın sabahımı aydınlatan güneşim günaydın hayatımın anlamı aşkım…
  • Sensiz her uyandığım sabah ölüm gibi gelir bana, hayalin gelince gözlerime o zaman cenneti yaşarım sensizliğimde günaydın sevgilim günüm aydın seninle.
  • Geçip giden günlere değil seninle gelecek yeni günlere hasretim sevgilim, günaydın güneşim…
  • Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaydın hayatımın anlamı.
  • Güneş gözlerimi kamaştırınca uyanıyorum hemen, bir de senin güzelliğin aklıma gelince gözlerim daha çok kamaşıyor. Günün aydın olsun sevgilim.
  • Günaydın sevgilim… Gece rüyamda yine seni gördüm, yine seni yaşadım. Her gecemin sabahında, rüyamın ne kadar gerçek olduğunu düşünüyorum. Çünkü seni çok seviyorum.
  • Her gecenin bir sabahı olduğunu düşünerek uyuyorum, seni görebilmek için çabuk geçsin zaman diye… Günaydın bir tanem.
     

Günaydın hayat arkadaşım ruh ikizim güzel bir gün bizimle olsun dualarım sevgim seninle.

Günaydın ay yüzlüm günaydın sabahımı aydınlatan güneşim günaydın hayatımın anlamı aşkım kalpGörev sizde ey idare Hortumlari kesin diye Gerek kalmasin vergiye Günaydin beyler günaydin

Dünyanın En Talı En Güzel insanına ve böyle güzel bir insan sahip olduğum için çok şanslıyım seni seviyorum Biricik Askim kocaman GÜNAYDIN

Her günün Ayrı Bir güzelliği Olsun yanında güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugünde Seni Kıskansın herşeyim Günaydın. kalpGünün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim. Sevgiliye Günaydın Mesajları İçin Tıkla! kalpYaşanacak bütün senelerin üstünde Adın, Bütün Günlerin üstünde ise gözlerin yazılı sevgilim Günaydın Olsun Sana.




Öpücüklerle Uyandırmak isterdim seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Günaydın AşkıMmmm kalpBir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim. GUNAYDIN herşeyim.

Yaşamayı Sevmekten Daha çok seviyorum seni çünki sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim Günaydın herşeyimmm..

Bugünün sabah güneşi yüzüme vurdukça sanki sen bakıyormuşsun gibi geliyor bana güneş bile gözlerini kıskanıyor sevgilim bunu unutma. Günaydın Aşkım

Günaydın; benim viran gönlümün sultanı, Günaydın; dost bağımın gonca gülü, Günaydın; Süreyya yıldızım, Günaydın: ay yüzlüm, Günaydın; canımın cananı, Günaydın

Senin Yanında Çabuk Geçti Saatler Sensiz Geçmek Bilmedi Günler Anladımki Sen Hayatımın Bir Parçası Gönlümün Yarısısın Günaydın Aşkım




Her Sabaha Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim. kalpSadece Bu Sabah Değil Her Sabah Koynumda resminle uyanıyorum hayata Bebeğim Seni böylede sevdim, Günaydın birtanem.

Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın.