25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Siyah Beyaz Aşk'ta gerçekler ortaya çıkıyor

Siyah Beyaz Aşk dizisi 21.son bölümü ile dün akşam sevenleriyle buluştu.

13 Mart 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Siyah Beyaz Aşk'ta gerçekler ortaya çıkıyor

Siyah Beyaz Aşk 21. bölüm fragmanında beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Aslı bu sefer Ferhat’tan ayrılmaya niyetli. Giderek içinde yaşadığı karanlığın rengine bürünen Aslı, büyük bir hesaplaşma içerisinde. Cem’in ölümü Aslı’nın bütün dünyasını baştan aşağı değiştirir. İçinde bulunduğu durum hiç hoşuna gitmez ve bundan uzaklaşmak için bir yol bulmaya çalışır.

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölümde Yaşanacaklar

Siyah Beyaz Aşk 21. bölüm fragmanı Aslı üzerine yoğunlaşır. Bir önceki bölümün finalinde, Cem’i vuranın Cüneyt olduğunu anlayan Aslı, silahı Cüneyt’e doğrultur. Silah ateş alır ancak Cüneyt’e ne olduğu bilinmez. Aslı, yaşadığı bu değişim karşısında kendini sorgulamaya başlar. Cem ölmüştür ama Aslı’nın da bir yanı değişmiştir. Gittikçe Ferhat’ın dünyasındaki insanlara benzemektedir. Buradan bir çıkış yolu arar. Bulduğu yol, Ferhat’tan ayrılmaktır. Ferhat, Aslı’nın kararı karşısında üzülür. Aslı’yı kaybetmek istemez. Masal yarım kalır. Aslı’nın görmediği Ferhat’ın da değiştiğidir. Artık eskisi gibi olmadığı için ailesinden başka bir baskı gören Ferhat’a Aslı’nın aşkı iyi gelmiştir. Ferhat, Abidin ve Dilsiz baskına gider. Bu baskın niçin yapılmıştır? Ferhat, Aslı’yı ayrılık kararından döndürebilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor!

Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık aynada gördüğü yüzü tanıyamamaktadır. Eski huzurlu günlerine dönmek isteyen Aslı, yeni bir hamle yapmaya hazırlanır. Aslı, ailesinden kalan son kişi olan Cem'i kaybetmenin acısıyla Ferhat'tan ayrılmaya karar verir.

Ferhat ise Aslı'nın bu kararı karşısında büyük üzüntü duyar. Aşk masallarının bittiğini düşünen Ferhat, Aslı'yı kaybetmeyi kolay kolay göze alamaz. Aslı, Ferhat'ın sorunlarını çözmeye çalışırken kendisinin de onun gibi hareket ettiğinin farkındadır. Birbirlerine benzeyen ikili, kendilerini bekleyen tehlikeyi fark ederler. Aslı, Ferhat için birçok probleme göğüs germeyi başarsa da bu durum onu gitgide yıpratmaktadır.

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle 12 Mart Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!