25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Muğla deprem şiddeti kaç

Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. Vatandaş Muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? sorusuna yanıt ararken Kandilli Rasathanesi'nden beklenen açıklama geldi.

24 Kasım 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Muğla deprem şiddeti kaç

Muğla'nın Ula ilçesinde geçtiğimiz günlerde 5 büyüklüğünde deprem meydana  geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet  sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.22'de merkez üssü Muğla'nın Ula ilçesi  olan 5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yaklaşık yerin 12,19 kilometre derinliğinde meydana geldi. İşte günün son depremleri ve deprem ile ilgili merak edilenler...

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 23.22'de merkezi Muğla'nın Ula ilçesi olan 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 KM derinliğinde meydana gelen depremde ilk bilgilere göre can ve mal kaybı yaşanmazken, vatandaşlar panik yaşadı.

AFAD: 5.0 ŞİDDETİNDE

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) verilerine göre ise, 5.0 şiddetinde meydana gelen deprem 23.22'de ve Muğla'nın Ula ilçesinde kaydedildi.



TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ