25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Survivor 7 Mart kim elendi? Halk oylaması SMS sonuçları belli oldu

7 Mart Survivor’da kim elendi, adaya kim veda etti? Survivor SMS halk oylaması sonuçları belli oldu. Survivor’da büyük mücadeleye sahne olan hafta sonuçlandı.Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

8 Mart 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Survivor 7 Mart kim elendi? Halk oylaması SMS sonuçları belli oldu

Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine çıktı. Tarık Mengüç kendi isteğiyle ismi en çok yazılan kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi İlhan Mansız ise kendi ricası üzerine Sedat karputu'yu (Çılgın Sedat) Adem'in karşısına aday olarak gösterdiğini söyledi. Böylece Ünlüler takımından Sabriye, Adem, Tarık ya da Çılgın Sedat'tan bir kişi bu akşam yayınlanacak konse sonucunda Survivor adasına veda edecek...

SURVİVOR'DA 7 MART KİM ELENDİ?

Survivor'a veda eden isim belli oldu. 7 Mart tarihinde Survivor'dan elenen isim Tarık Mengüç oldu. Böylelikle Ünlüler takımından bir kişi daha eksilmiş oldu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Erdi hesap sordu! "Hayırdır..."

Gönüllüler Takımı'nda 'Tencere yıkama' gerginliği yaşandı. Elif, dolaylı yoldan Erdi'nin tencere yıkaması gerektiğini söyleyince tansiyon bir anda yükseldi.

Ünlüler Adası'nda barış sinyali! "Kimse bizim düşmanımız değil"

İlhan ve Serhat, tuttukları balıkları Ünlüler Takımı yarışmacılarıyla paylaştı. Adem'e de balıklardan ikram eden ikilinin teklifini genç boksör geri çevirmedi.

Bulut: "Çıldıracağım! Açlıktan öleceğiz..."

Survivor 2017 yarışmacısı Bulut, takım arkadaşı Erdi'nin ada işleriyle hiç uğraşmadığını dile getirerek, "Çıldıracağım. Biz açlıktan öleceğiz. O yatıyor..." dedi.

Acun Ilıcalı'dan 'Sabriye' yorumu! "Ben bile..."

Ödül oyunu sırasında topu unutan Sabriye'yi uyarmaya çalışan Ünlüler'e, Acun Ilıcalı'dan eleştiri geldi.

Ilıcalı, "Hepiniz aynı anda bağırdığınız için Sabriye'nin sizi duyabilme şansı yoktu. Ben bile sizi duyamadım" yorumunda bulundu.