24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Bekir Bozdağ önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ taşerona kadro ve memur zammı hakkında konuştu. Taşeron için çalışıldığını ve önümüzdeki yasama yılında gerekli adımların atılacağını ifade etti.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bekir Bozdağ önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, katıldığı bir canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ erken seçim iddiaları, memur zammı, taşerona kadro düzenlemesi, FETÖ ile mücadele gibi konularda açıklamalar yaptı. Bozdağ taşeron düzenlemesinin gündemde olduğunu ve gerekli adımların atılacağını ifade etti.Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın açıklamalarına göre taşeron konusu hükümetin gündeminde yer alıyor. Bu Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında toplantılar yapıldı ve bazı çalışmaların yapılması için talimatlar da verildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Maliye Bakanlığı gibi ilgili bakanlıklar konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.Hükümet Sözcüsü Bozdağ, taşerona kadro verilmesi çalışmalarında belli bir aşamaya gelindiği mesajını da verdi.

Başbakan Yardımcısı’nın ifadelerine göre önümüzdeki yasama yılı içinde taşeron konusunda atılması gereken adımlar atılacak.Taşeron işçilere kadro verilmesi uzun zamandır gündemdeki yerini koruyor. 2 yıla yakın bir zaman önce hükümetin müjdelediği taşerona kadro verilmesi konusundaki bekleyiş uzun süredir devam ediyor. Artık umudunu kaybetmek üzere olan işçilere, Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ın açıklamaları umut verecektir.