24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Taşeron işçiye çok önemli uyarı

Taşeron sınavı yapılacak diye bir çok yerde kurslar açıldı. Bununla ilgili Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, kadroya geçecek taşeron işçilerini fırsatçılar konusunda uyarmıştı , 'Taşeron sınavına hazırlık kitapları, kursları açılmış. Asla buralara gitmesinler. Bu kitaplarla vesaire bizim işimiz yok' diye konuştu.

14 Ocak 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Taşeron işçiye çok önemli uyarı

Taşeron sınavı yapılacak diye bir çok yerde kurslar açıldı. Bununla ilgili Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, kadroya geçecek taşeron işçilerini fırsatçılar konusunda uyarmıştı , "Taşeron sınavına hazırlık kitapları, kursları açılmış. Asla buralara gitmesinler. Bu kitaplarla vesaire bizim işimiz yok" diye konuştu.

Kadroya alınacak taşeron işçilere Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı “Devlet size sahip çıkıyor, siz de Samsunspor’a sahip çıkın” dedi.

Taşeron işçilerine verilen kadro, bağış fırsatçılığına dönüştü. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, taşeron işçilerin kadroya geçiş süreci hakkında yaptığı bilgilendirme toplantısında “Devlet size sahip çıkıyor, siz de Samsunspor'a sahip çıkın” diyerek asgari ücretle geçinen işçilerden futbol takımına bağış yapmalarını istedi. OMÜ, üniversite bünyesinde çalışan ve daimi işçi kadrosuna geçiş için başvuruda bulunan bin 580 taşeron işçi için bilgilendirme toplantısı düzenledi.