19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Twitter neden açılmıyor

Twitter neden açılmıyor, son dakika açıklama var mı? Popüler paylaşım ağı twitter’ı kullananlar bu soruların cevabını araştırıyor.

19 Mayıs 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Twitter neden açılmıyor

Twitter neden açılmıyor, çöktü mü? Twitter neden yavaş? Öğle saatlerinden itibaren İngiltere, Türkiye ve Japonya gibi ülkelerden gelen şikayetler devam ediyor. Twitter’ın web sitesinin yanı sıra mobil uygulamasına erişimde de sorun yaşanıyor. Twitter’dan şimdilik yapılmış bir son dakika açıklaması yok. Konuyla ilgili twitter’dan yapılacak açıklamaya haberimizde yer vereceğiz. Twitter’a girmek isteyenler, "Teknik bir hata var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz" yazısıyla karşılaşıyor.

 

SORUNUN KAYNAĞI ABD, AVRUPA VE JAPONYA’DAKİ SUNUCULAR

Henüz konu hakkında resmi bir açıklama gelmezken, sorulara cevap veren Twitter personelleri sorun yaşandığını kabul ederek, durumun düzeldiğini bildirdi. Sorunun Avrupa, ABD ve Japonya’daki sunuculardan kaynaklandığı belirtildi. Twitter’a erişmekte sorun yaşayanların gönderdiği raporlar binleri aştı.

 

MOBİL UYGULAMADA DA SORUN YAŞANIYOR

Down Detector’un konuya ilişkin yayınladığı raporunda Twitter’ın pek çok ülkede erişim sorunu yaşadığı bilgisine yer verildi. Aynı raporda Twitter’ın mobil uygulamasının da benzer sorunlara ev sahipliği yaptığı bilgisinin altı çizildi.

 

Twitter’a giriş yapmak isteyen kullanıcıların ekranında "Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz" mesajı geliyor.

 

Twitter’da yaşanan sorun yüzünden kullanıcılar yine tepkilerini rakip platformlar üzerinden yaptıkları paylaşımlarla gösteriyor. Sosyal medyada yer alan paylaşımlarda Twitter’a erişebilen kullanıcılar sitede fotoğraf yüklemede de sorun olduğunu belirtti.