20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ümit Kantarcılar kimdir?

Ümit Kantarcılar kimdir nereli kaç yaşında soruların yanıtları merak edililyor. Milyonlarca kişinin izlemiş olduğu Kanatsız Kuşlar dizisi ile ilgili detaylar haberimizde.

11 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Ümit Kantarcılar kimdir?

Ümit Kantarcılar dün geçirmiş olduğu kaza sonrası gündemde konuşulan isimler arasında. "Ümit Kantarcılar kimdir nereli kaç yaşında? Ümit Kantarcılar sağlık durumu nasıl?" sorularına yanıt arayanlar için ayrıntıları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde derledik.

Beşiktaş istikametine doğru ilerleyen iki oyuncunun içinde bulunduğu araç, başka bir araçla çarpıştı. Kazada dizinin prodüksiyonunda görevli şoförünün kullandığı araç kullanılmaz hale geldi. Hemen hastaneye kaldırılan iki oyuncudan Ümit Kantarcılar belinden, Melis Tüzüngüç'ün de ayağından yaralandığı anlaşıldı.
 
Kaza sonrası set iptal edildi. İki oyuncunun çarşamba gününe kadar evlerinde dinleneceği ve tedavilerinin süreceği öğrendildi. Melis Tüzüngüç, kaza sonrası sosyal medya sayfasından ayağının görüntüsü paylaşıp “Trafiği de kazası da batsın” yazarak isyan etti.



ÜMİT KANTARCILAR KİMDİR?

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, 10 Ekim 1987 günü Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu'nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuarına girdi. MGSM'deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı.

Ümit Kantarcılar; Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı Yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır. Yakışıklı oyuncu şimdilerde Kanatsız Kuşlar dizisinde rol alıyor.