19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ümraniye pırıl pırıl

Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan mahalle, cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini yıkama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

27 Temmuz 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ümraniye pırıl pırıl

Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce özel bir ekip tarafından, hava sıcaklıklarının yüksek olması nedeniyle ilçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerdeki konteynerler, her gün belirli bir plan ve program dahilinde, yıkama aracı ile yıkanarak, dezenfekte ediliyor. Çalışmalar kapsamında kötü koku ve mikroplardan arındırma işlemiyle konteynerler temizlenerek halk sağlığı güvence altına alınıyor. Konteynerlerin dezenfektesi için kullanılan Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, her seferinde kullanılan suyun %80’ini geri dönüştürerek tekrar kullanılmasını sağlarken, doğaya daha az karbonmonoksit salınımı yaparak çevreyi koruyor.

Başkan Hasan Can, “Bütün çalışmalarımız pırıl pırıl bir Ümraniye için”

Konu hakkında düşüncelerini belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Temizlik konusunda çok hassas davranıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne önem ve hassasiyet gösterdiğimiz hizmetlerden biri de temizlik çalışmaları oldu. Ümraniye Belediyesi olarak ilçemizi görüntü kirliliğinden ve kötü kokulardan korumak amacıyla her gün yüzlerce konteynerin dezenfekte edilmesini sağlıyoruz” dedi.