28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

15 Temmuz izlerini güvenlik duvarlarına resmettiler

15 Temmuz izlerini güvenlik duvarlarına resmettiler - AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanlığının hazırladığı projeyle 25 genç, Emniyet, Jandarma ve Adliye binası önündeki güvenlik duvarlarına 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaşananları çizdi - Gençlik Kolları Başkanı Bayantemur: - "15 Temmuz'daki hain darbe girişimini görsel haliyle yansıtmak istedik" BİNGÖL (AA) – AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanlığının hazırladığı projeyle 25 genç, Emniyet, Jandarma ve Adliye önündeki güvenlik duvarlarına 15 Temmuz darbe girişiminin izlerini resmetti.

5.12.2017 - 15:51

AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve İŞKUR desteğiyle gençlerin istihdamına yönelik açtığı kursa katılan 25 kursiyer ile 3 eğitmen, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl Adliyesi ve polis merkezlerinin önündeki güvenlik duvarlarına 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin resimler çizdi.

Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur, yaptığı açıklamada, kursiyerlerin güvenlik duvarlarına 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları ve o gece kahramanlık gösterenlerin resimlerini çizdiklerini belirtti.

Bayantemur, "Böyle nakışlı, Türk bayrağımızın olduğu resimlerle boyayıp, güzel bir görüntü oluşturmak istedik. 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini görsel haliyle yansıtmak istedik. Sadece güvenlik duvarlarını değil, sadece soğuk duvarlarını değil, kaldırım taşlarını, elektrik ve telefon trafolarını renk renk boyayıp güzel bir görüntü sunmak istedik." ifadelerini kullandı.