29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

AA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Kızıldağ:

AA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr.

12.12.2017 - 18:48
Kızıldağ:

- "Geleceğimiz olan gençlerin dünyayı ve hayatı iyi okumaları gerekiyor"

ADIYAMAN (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Şaban Kızıldağ, "Geleceğimiz olan gençlerin dünyayı ve hayatı iyi okumaları gerekiyor." dedi.

Kızıldağ, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi tarafından yürütülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Gençsen Geleceksin" projesi kapsamında "Gençler Mazeret Yok" adlı konferansa katıldı.

Dr. Kızıldağ, verdiği konferansın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinlikte gençlerle ve ilçenin kanaat önderleriyle bir araya geldiğini söyledi.

Gençlerin toplumların geleceği olduğunu ifade eden Şaban Kızıldağ, şöyle konuştu:

"Geleceğimiz olan gençlerin dünyayı ve hayatı iyi okumaları gerekiyor. Konferansta, gençlerin dünyayı iyi okuyarak dünyadaki yerlerini bugünden daha da sağlamlaştırmaları açısından en önemli ihtiyacın kendilerine olan güveni ve büyük bir bela olan mazeretten kurtulmalarını konuştuk. Gençlerimiz inşallah dünyaya yön verecek. Bunu da Kahta'dan tüm Türkiye'ye duyurmuş olduk."

Konferansta olağanüstü bir atmosfer olduğunu dile getiren Kızıldağ, uzun zamandır böyle bir kalabalık görmediğini, bunun da kendisinde inanılmaz bir etki ve sinerji oluşturduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Kahta Gençlik Merkezinde resim kursunda eğitim gören 9 yaşındaki Muhammed Yavuz Tekbaş, Dr. Kızıldağ'a kara kalemle çizdiği portreyi hediye etti.