19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Acil servis önünde sürpriz evlilik teklifi

Acil servis önünde sürpriz evlilik teklifi - Antalya'nın Kemer ilçesine bir veteriner hekim, hemşire kız arkadaşına acil servis önünde evlilik teklifinde bulunduANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan veteriner hekim Fevzi Uzun, hemşire kız arkadaşına acil servis önünde sürpriz evlilik teklifi yaptı.

21.07.2017 - 14:57

Veteriner hekim Uzun, yaklaşık 2 yıldır tanıdığı kız arkadaşı hemşire Hatice Eren'in doğum gününde sürpriz evlilik teklifi yapmak istedi. Antalya'dan Vostalya 07 Topluluğu'nu çağıran Uzun, daha sonra vosvoslarla Kemer Devlet Hastanesi Acil Servis önüne geldi. Uzun ve beraberindeki vosvos sevdalıları, Vostalya'ya da üye olan Hatice Eren'i çağırdı.

O sırada hastane önündeki kedilere su veren Eren, vosvosları görünce heyecanla araçların yanına geldi. Doğum gününde elinde pastayla gelen veteriner Uzun'u gören hemşire Eren, heyecandan ne yapacağını bilemedi.

Hemşire Eren, daha sonra yere diz çökerek "Benimle evlenir misin?" diye soran Uzun'a "evet" cevabını verdi.

- Bizi hayvan sevgisi birleştirdi

Gazetecilere açıklama yapan veteriner hekim Uzun, kız arkadaşı Eren'e doğum gününde evlenme teklif ettiğini söyledi.

Kız arkadaşıyla iki yıl önce tanıştıklarını anlatan Uzun, "İkimiz de hayvanları çok seviyoruz. Hayvan sevgisi bizi birleştirdi diyebilirim. Çok mutluyum." diye konuştu.

Eren ise çok heyecanlı ve şaşkın olduğunu, her şeye rağmen çok mutlu olduğunu kaydetti.

Çift, üyesi oldukları Vostalya topluluğuna ait araçla tur attıktan sonra Eren'in doğum gününü kutladı.