28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Adana merkezli 5 ildeki uyuşturucu operasyonu

Adana merkezli 5 ildeki uyuşturucu operasyonu - "Karayel" ismi verilen operasyonda gözaltına alınan, "Adana'nın uyuşturucu baronu" olduğu ileri sürülen kişinin de arasında bulunduğu 21 şüpheliden 16'sı adliyeye sevk edildi, 5'i serbest bırakıldıADANA (AA) - Adana merkezli 5 ilde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda yakalanan, "Adana’nın uyuşturucu baronu" olduğu öne sürülen kişinin de arasında yer aldığı 21 şüpheliden 16'sı adliyeye çıkarıldı.

23.11.2017 - 12:07

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince Adana, Diyarbakır, Batman, İzmir ve Mersin'de iki gün önce gerçekleştirilen "Karayel" ismi verilen operasyonda gözaltına alınan 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan 5'i savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, aralarında "Adana'nın uyuşturucu baronu" olduğu iddia edilen M.Ç'nin de olduğu 16 şüpheli Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda, iki kilo 106 gram esrar, kuru sıkıdan bozma iki tabanca ve bunlara ait 11 mermi ele geçirilmişti. Şüphelilerden M.Ç'nin daha önce farklı iki tarihte toplam bir ton 680 kilogram ve 480 kilogram esrar ele geçirilmesi olayının da zanlısı olduğu öne sürülmüştü.