29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Adana'da muay thai turnuvası yapılacak

Adana'da muay thai turnuvası yapılacak - Kentte 3 Kasım'da gerçekleştirilecek organizasyonda, 7 ülkeden 18 sporcu mücadele edecekADANA (AA) - Adana'da, 3 Kasım Cumartesi günü 7 ülkeden 18 sporcunun katılımıyla muay thai turnuvası gerçekleştirilecek.

26.10.2018 - 14:39

Türkiye Muay Thai Federasyonu Genel Koordinatörü Hakan Şahade, kentteki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, dünyanın birçok ülkesinden şampiyonları Adana'da buluşturacaklarını söyledi.

Şahade, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda yapılacak turnuvada, 7 ülkeden 18 sporcunun mücadele edeceğini belirtti.

Şahade, sponsorluklarından dolayı Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek "Aylardır bu organizasyon için hazırlanıyoruz. Dünya şampiyonlarını bir araya getirmek çok kolay olmadı. Dünyanın birçok ülkesinden sporcular Adana'ya gelecek. Kentin tanıtımına katkı sağlayacak bir organizasyona imza attığımız için mutluyuz." ifadesini kullandı.

Toplantıya katılan Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazer ve organizatörlerden Mehmet Karaca da şampiyona hakkında bilgi verdi.