29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Afrinli çocuklara eğitim desteği

Afrinli çocuklara eğitim desteği - Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın Sakarya Üniversitesi temsilciliğince başlatılan kampanya kapsamında toplanan kırtasiye yardımları, Afrinli çocuklara gönderildiHATAY (AA) - Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın Sakarya Üniversitesi temsilciliği tarafından başlatılan ''Sınırsız tebessümler için'' adlı kampanya kapsamında Suriye'nin Afrin bölgesindeki bir okula kırtasiye yardımı yapıldı.

15.10.2018 - 12:34

Afrinli çocuklar için toplanan yardımları Hatay'ın Reyhanlı ilçesine getiren grup, burada İHH İnsani Yardım Vakfı'nın ilçedeki Lojistik Merkezi yetkilileriyle buluştu.

Yardımların gönderimi öncesinde konuşma yapan grup temsilcisi Harun Akkaşoğlu, Afrinli çocukların da sınırsız tebessümü için yola çıktıklarını söyledi.

Akkaşoğlu, Türkiye'deki 66 okula çeşitli yardımlarda bulunduklarını belirterek, ''Afrin'deki çocukların eğitim anlamında eksiklerinin olduğunu düşündüğümüz için rotamızı o bölgeye çevirdik. Afrin'de belirlenen okuldaki 100 öğrencinin bir yıllık eğitim ihtiyacını karşıladık.'' dedi.

Daha sonra yardımlar, İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Afrin'e gönderildi.