19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

AK Parti Bilecik 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresi

AK Parti Bilecik 5.

10.02.2018 - 18:18
Gençlik Kolları Olağan Kongresi

- Genel Başkan Yardımcısı Karacan: - "Karşımda muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu bilen bir gençlik var. Kardeşlerim vatan, millet, devlet anlayışını kalbinizde nasıl hissediyorsanız, şimdi o beklentilerinizi uygulama zamanıdır" - "Gençlerimiz hangi fikri savunursa savunsun okumalı, araştırmalı, sorgulamalı. Ama zihnini asla FETÖ yapıları gibi hainlere kiraya vermemelidir"

BİLECİK (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Karşımda, muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğun bilen bir gençlik var. Kardeşlerim vatan, millet, devlet anlayışını kalbinizde nasıl hissediyorsanız, şimdi o beklentilerinizi uygulama zamanıdır." dedi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen "AK Parti Bilecik 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresi"ne katılan Karacan, Türkiye'yi bölmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Şeyh Edebali'nin "Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez" sözünü hatırlatan Karacan, ''16 yıldır iftiralar, fitnelerle savaşan, sadece Türkiye'de değil tüm dünyadaki Müslümanların umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim. Karşımda muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu bilen bir gençlik var. Kardeşlerim vatan, millet, devlet anlayışını kalbinizde nasıl hissediyorsanız, şimdi o beklentilerinizi uygulama zamanıdır." diye konuştu.

Karacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Mezhep ayrımcılığına düşmeyin, bizde İslam'dan başka hiçbir şey yok, bizi bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyin." sözlerini hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti olarak arzumuz, molotofla silahla, terör örgütlerinin güdümünde hayatı mahvolan gençlik değil kalemle bilgisayarla ülkesi için tüm dünyaya meydan okuyan bir gençliktir. Gençlerimiz hangi fikri savunursa savunsun okumalı, araştırmalı, sorgulamalı. Ama zihnini asla FETÖ yapıları gibi hainlere kiraya vermemelidir. Bizi bölmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz."

Tek aday Onur Şeker'in başkanlığa seçildiği kongreye, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbey, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.