29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları 5.

24.02.2018 - 16:20
Olağan Genel Kurulu

- AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Çam: - "Sıkmadık el bırakmazsak, halkımızın gönlüne girip kendimizi anlatabilirsek, ülkemize olan sevgimizi anlatabilirsek eğer, bizim önümüzde hiçbir engel kalmayacak"

EDİRNE (AA) - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam "Sıkmadık el bırakmazsak, halkımızın gönlüne girip kendimizi anlatabilirsek, ülkemize olan sevgimizi anlatabilirsek eğer, bizim önümüzde hiçbir engel kalmayacak." dedi.

Çam, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenlenen partisinin Edirne İl Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, kadın kollarının daha büyük başarılara imza atmak için sürekli yeniden yapılandığını, birlik ve beraberliklerinin perçinlendiğini söyledi.

Osmanlı'ya yıllarca başkentlik yapmış serhat şehrinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çam, daha önce koordinatörlük yaptığı için Edirne'ye çok sık gelip gittiğini anlattı.

AK Parti'nin güçlü kadrolarıyla önüne koyduğu hedefleri tek tek başaracağını dile getiren Çam, "Bugün gördüğüm tablo 2019'da hedeflerimize ulaşacağımızı gösteriyor. Hep birlikte güçlü bir kadro oluşturduğumuz taktirde Allah'a çok şükür başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığını ifade etmek isterim. Her biriniz birlik ve beraberlik içinde o kadar güzel kenetlenmişsiniz. Öncelikle Edirnemizi AK Belediyecilikle tanıştırmamız gerekiyor. Sıkmadık el bırakmazsak, halkımızın gönlüne girip kendimizi anlatabilirsek, ülkemize olan sevgimizi anlatabilirsek eğer, bizim önümüzde hiçbir engel kalmayacak" diye konuştu.

Edirne seçmeninin baba mirasını sahiplendiği gibi ana muhalefet partisini sahiplendiğini vurgulayan Çam, kadınlardan, "ana muhalefet partisinin çizgisinden nasıl uzaklaştığını" kapı kapı dolaşıp anlatmalarını istedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ise "Sizler olmazsanız, bizim hiçbirimiz olmaz. Bugüne kadar bunun bilinciyle hareket ettik Bundan sonra da inşallah sizlerin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. Hedeflerimize hep birlikte çalışarak ulaşacağız." dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de kadınlara kongrelerdeki heyecanlarını burada da gösterdikleri için teşekkür etti.

Edirne'de kadınlarla partilerinin seçmen sayısını arttırdıklarını anlatan Akmeşe, "Bugün Edirne'de yüzde 30 civarındayız. Biz bu görevi yüzde 30'da kalmak için almadık. İnşallah seçimlerde Türkiye ortalamasını Edirne'de de yakalayacağız." dedi.

Seçimlere tek aday olarak giren Fatma Aksal da AK Parti’nin bugünlere gelmesinde kadınların rolünün büyük olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi kadınsız siyaset, kadınsız demokrasi, kadınsız yönetim sadece kadınlar için değil toplum için eksikliktir ve büyük bir adaletsizliktir. Bu görev bana verildikten sonra ilçe kongrelerimizi büyük bir coşkuyla tamamladık. Bizimle çalışmak isteyen herkesin başımın üstünde yeri var. Bu makamlar hizmet makamıdır. Yapacak çok işimiz var." diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Aksal, Edirne İl Kadın Kolları başkanlığına seçildi.