20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir'in acı günü

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir'in acı günü - Tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir'in annesinin cenazesi, Başbakan Yardımcısı Akdağ'ın da katılımıyla Erzurum'da düzenlenen törenle defnedildi ERZURUM (AA) - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'in vefat eden annesi Neriman Aydemir (80), Erzurum'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

20.07.2017 - 17:34

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı sebeplerle hayatını kaybeden Neriman Aydemir için Narmanlı Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Törene, milletvekili İbrahim Aydemir ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oldukça üzgün olduğu gözlenen milletvekili Aydemir'in ayakta durmakta güçlük çekmesi üzerine Akdağ, kendisinin koluna girip elini tutarak destek oldu.

Neriman Aydemir'in cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.