24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan: - "Balkanlar'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunların çözümünde birlikte hareket edersek daha sağlıklı olacaktır" ESKİŞEHİR (AA) - AK Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Balkanlar'da yaşayan Türk vatandaşlarının karşılaştıkları sorunların çözümünde birlikte hareket edilmesinin daha sağlıklı olacağını belirtti.

18.08.2017 - 16:18

Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Zürfeddin Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini parti genel merkezinde kabul etti.

Harun Karacan, burada yaptığı konuşmada, Makedonya'nın Fahri Konsolosluğu görevinde bulunduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Göreve yeniden seçilen konfederasyon başkanımız ve yönetimine hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanlığı görevine gelmeden önce de Balkanlar ile iletişimimiz zaten aktif haldeydi. Balkanlar'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunların çözümünde birlikte hareket edersek daha sağlıklı olacaktır."

Hacıoğlu da 36 ilde faaliyet gösteren 9 federasyon, 171 dernek ve şubeden oluşan Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını belirterek, "Temsil ettiğimiz camianın büyüklüğü ve ülkelerarası diyaloğun kuvvetlenmesi için hükümetimiz nezdinde sizlerle çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız ve büyük işler başaracağız." ifadelerini kullandı.