24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Düzce'de - Karacan: - "Madem dava partisiyiz, madem halkımıza hizmet etmek için mücadele eden bir partiyiz, o zaman 2019 seçimleri için gerekli çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor.

22.11.2017 - 22:08
Bunu yaparken hiçbir şekilde hesabı düşünmeyin"

DÜZCE (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 2019 Genel Seçimlerine ilişkin, "Madem dava partisiyiz, madem halkımıza hizmet etmek için mücadele eden bir partiyiz, o zaman 2019 için gerekli çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor. Bunu yaparken hiçbir şekilde hesabı düşünmeyin." dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelen Karacan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin'i parti binasında ziyaret etti. Burada konuşan Karacan, Türkiye genelinde Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileriyle bir araya gelerek, istişareler yaptığını söyledi.

Tüm illeri ziyaret etmek üzere yola çıktığını ifade eden Karacan, şöyle konuştu:

"Marifet iltifata tabidir. Tabi ki, çok çalışmanız ve gayretleriniz var. Ama 'kader gayrete aşıktır' diye bir söz var. Eğer biz ülkemizin kaderi için mücadele edeceksek, daha fazla gayret etmemiz gerekiyor. Daha da fazla mücadele etmemiz gerekiyor. İnşallah sizlerin de desteği ile bu mücadeleyi en iyi şekilde sürdüreceğiz."

Konuşmasında, "2019'a giden yolumuz var" diyen Karacan, "Bu memleketin selameti için, bu memleketin bundan sonraki süreçte nereye gideceğine karar vermesi gereken insanlarımızı, ziyaret edeceğiz. Madem dava partisiyiz, madem halkımıza hizmet etmek için mücadele eden bir partiyiz, o zaman 2019 için gerekli çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor. Bunu yaparken hiçbir hesabı düşünmeyin." ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin geçmiş yıllarda zor günlerden geçtiğini dile getiren Karacan, "Burada yaşı büyük ağabeylerimiz var. Onlar bu memleketin nereden nereye geldiğini, AK Parti iktidarı ile nasıl ivme kazandığını biliyorlar. Ülke sadece içerideki sıkıntılarla boğuşmuyor, tüm dünya ile boğuşuyor. Türkiye artık kendi ayakları üzerinde durabilen, kimseye muhtaç olmadan ilerleyebilen bir ülke olmuştur." şeklinde konuştu.

Daha sonra Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ı makamında ziyaret eden Karacan, ziyaretin ardından Erguvan Tesisleri'nde gerçekleştirilen 'Sivil Toplum Buluşmaları' programına katılarak, kentteki STK'ların temsilcileri ile toplantı yaptı.

Karacan, burada yaptığı konuşmasında, alınan her türlü kararın Ankara ile paylaşılacağını aktardı.

Toplantı, basına kapalı olarak devam etti.