28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Kırşehir'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Kırşehir'de - Karacan: - "İl bazında sivil toplum kuruluşlarıyla daha aktif ve dinamik iş birliğini nasıl geliştirebileceğimizle ilgili çalışmalar yapıyoruz.

10.10.2017 - 18:36
Bundan sonra da sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerimize devam edeceğiz"

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Kırşehir'de sivil toplum kurluşu başkanlarıyla bir araya geldi.

Ağalar Konağı'ndaki toplantıda konuşan Karacan, bu program öncesinde Kırşehir Belediyesini ve esnafı ziyaret ettiğini belirterek, Ahiler diyarında gösterilen sıcak ve samimi ilgiden dolayı teşekkür etti.

Daha önce bir sivil toplum kuruluşunun her kademesinde çalıştığını ve başkanlığını da yaptığını dile getiren Karacan, çalışmalarına siyasette devam ettiğini söyledi.

Sivil toplum örgütlerinin işleyişini ve gücünü çok iyi bildiğini anlatan Karacan, beraber nasıl çalışılması gerektiğini de çok iyi bildiğini vurguladı.

İl il gezerek sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini aktaran Karacan, "İl bazında sivil toplum kuruluşlarıyla daha aktif ve dinamik iş birliğini nasıl geliştirebileceğimizle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonra da sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerimize devam edeceğiz." dedi.

Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıya, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ile çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanı ve yöneticileri katıldı.