19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya: - "Çok bağırmalarının sebebi bir daha siyasette başarısız olanların kalma şansı olmayacak onun için 'Hayır' diyorlar"MANİSA (AA) - AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Çok bağırmalarının sebebi bir daha siyasette başarısız olanların kalma şansı olmayacak onun için 'Hayır' diyorlar" dedi.

24.03.2017 - 14:52

Kaya, Şehzadeler Belediyesi'nin Veziroğlu Mahallesi'ndeki "Hobi Bahçeleri"nin temel atma töreninde, halk oylaması çalışmalarına katılan partililerden halkı doğru bilgilendirmelerini istedi.

AK Parti'nin ülkeyi 15 yılda 3 kat büyüttüğünü vurgulayan Kaya, geçmişte, koalisyon hükümetleri nedeniyle ortaya çıkan istikrarsızlığın Türkiye'yi ileriye götüremediğini belirtti.

Teklif edilen anayasa değişikliğinin milletten kabul göreceğine inandığını anlatan Kaya, "Evet diyecek arkadaşlarımızdan da hayır diyecek arkadaşlarımızdan da bir istirhamım var. Gaza ve saza gelmeyin. Bu ülkenin akıl teri dökecek insanlara ihtiyacı var. Ne olur bunu küçük hesaplara heba etmeyin." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hobi Bahçeleri'nin temeli atıldı.

Daha sonra Yunusemre ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan Kaya, sandıktan "Evet" çıkacağına inandığını ifade etti.

Siyasetin millete teslim edilmesi gerektiğine işaret eden Kaya, "Yeni sistemle başarısız siyasetçi olmayacak. Başarısız olanlar çekip gidecekler. Çok bağırmalarının sebebi bir daha siyasette başarısız olanların kalma şansı olmayacak onun için 'Hayır' diyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Açılışa, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber ve İsmail Bilen ile AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve diğer ilgililer katıldı.