28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: - "2019’da yeni hükümet sistemimiz de devreye girecek ve Allah'ın izniyle ülkemiz yeni bir atılım dönemine girecek" BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "2019’da yeni hükümet sistemimiz de devreye girecek ve Allah'ın izniyle ülkemiz yeni bir atılım dönemine girecek.

20.01.2018 - 19:23
" dedi.

Yılmaz, AK Parti'nin yeni il başkanı Hanefi Güler'e hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı açıklamada, partilerinin son 15 yılda çok önemli başarılara imza attığını söyledi.

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye'ye önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydeden Yılmaz şunları dile getirdi:

"Yoksula, engelliye, dula, yetime sahip çıkıldı. Dış dünyada çok daha itibarlı, çok daha güçlü bir devlet haline geldi. Son dönemlerde yaşadıklarımız da bunu gösteriyor. Türkiye, bağımsız bir şekilde politikasını kendisi belirleyen ve uygulayan bir ülke konumunda ve çok daha güçlü bir şekilde inşallah yoluna devam edecek."

Sosyal politikalarla çok daha güçlü bir şekilde toplum refahını artırmaya yönelik çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Yılmaz, şu değerlendirmede bulundu:

"2019’da yeni hükümet sistemimiz de devreye girecek ve Allah'ın izniyle ülkemiz yeni bir atılım dönemine girecek. Yeter ki bu istikrarımız, gücümüz, birliğimiz ve beraberliğimiz devam etsin. 15 yılda birçok şeyi başardık ama 'Bu yetmez.' diyoruz. Bir atılım daha yapmamız lazım. Türkiye'yi en üst lige taşımamız lazım. Ekonomide 2023 hedeflerimizi hayata geçirip, ilk on ekonomi arasına girmemiz lazım."