25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bingöl'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bingöl'de - Yılmaz, YGS'de Türkiye birincisi olan Kaya'yı evinde ziyaret etti - Yılmaz: - "Ahsen'in birinci olması Bingöl'ün tanıtılmasında, genel anlamda duyurulmasına güzel bir katkısı oldu" BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, YGS'de 4 puan türünde Türkiye birincisi olan Ahsen Zeynep Kaya'yı evinde ziyaret ederek kutladı.

31.03.2017 - 22:29

Yılmaz, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atala ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ile YGS-1, YGS-2, YGS-5 ve YGS-6'da 500 tam puan alarak 4 puan türünde Türkiye birincisi olan Kaya'yı evinde ziyaret etti.

Kaya ile sohbet eden Yılmaz, YGS Türkiye birincisi olan Kaya'nın Bingöl'e rol model olduğunu, özgüven sağladığını söyledi.

Elde edilen başarıyla kentin de tanıtımına katkı sağlandığına işaret eden Yılmaz, şöyle devam etti:

"Demek ki Bingöl'den, bölgeden birinci olunabiliyormuş. Bunu bütün çocuklarımız bilecek artık. Bingöl'ün de tanıtımına büyük katkısı oldu. Gittiğim birçok yerde herkes takdirle bahsediyor. Bingöl'den böyle çocuklarımızın çıkmasından mutluyuz. Ahsen'in birinci olması Bingöl'ün tanıtılmasında, genel anlamda duyurulmasına güzel bir katkısı oldu."

Yılmaz, Kaya'nın birinci olmasından sonra yaptığı açıklamaları okuduğunu ve başarıyı değerlendirmesini de çok başarılı bulduğunu sözlerine ekledi.