29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı yeni binasında

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı yeni binasında İSTANBUL (AA) - AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

23.09.2017 - 17:22

Partinin 8 yıldır faaliyet gösterdiği Ferahevler Mahallesi'ndeki merkezi, Mesaburnu'ndaki yeni binasına taşındı.

Yeni hizmet binasının açılışı dolayısıyla düzenlenen tören, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, törende yaptığı konuşmada, 4 katlı yalının, yaklaşan kongre, seçimler ve çeşitli organizasyonlar için çok rahat ve konforlu bir çalışma imkanı sunacağını söyledi.

Gerek yerel seçimler gerekse de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri için çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Temurci, şunları kaydetti:

"AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığımızın yeni açılan binası, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan yeni arkadaşlarımız için güzel bir çalışma alanı oldu. Gördüğünüz gibi binamız çalışma için çok uygun şartlara sahip. Biliyorsunuz hizmet denilince AK Parti akıllara gelir ve her seçim partimiz için son derece önemlidir. Hepsinin favorisi de AK Parti'dir. Bunun için İstanbul'daki tüm teşkilatlarımız gibi buradaki arkadaşlarımıza da daha çok iş düşecek. Bizler halkımızın istekleri doğrultusunda daha çok çalışmalıyız. Yeni açılan binamız da hem Sarıyer'e hem de İstanbul'daki partililerimize hayırlı uğurlu olsun."

Kurdele kesiminin ardından parti binasının açılışı yapıldı. Partililer binayı gezdikten sonra fotoğraf çektirdi.

Törene, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, partililer ve vatandaşlar katıldı.