29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Altay'a Yesiç morali

Altay'a Yesiç morali - Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcularından El İttifak Teknik Direktörü Miodrag Yesiç, Altay'ın Kartepe kampına ziyarette bulunduİZMİR (AA) - Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde sürdüren TFF 2.

25.07.2017 - 15:13
Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'ın kampını Suudi Arabistan'ın El İttifak takımını çalıştıran eski futbolcusu Miodrag Yesiç ziyaret etti.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, Kartepe kampını ziyaret eden Yesiç'in sportif direktör Özden Töraydın'la bir araya geldiği bildirildi.

Töraydın, Altay'ın eski futbolcularından Yesiç'in kalplerde unutulmaz izler bıraktığını belirtti. Yesiç'in Altay'da kaptanlık yaptığını hatırlatan Töraydın, "Defans oynamasına rağmen duran toplardan attığı goller ile bizim kuşağımız adına unutulmazlardan biri. Nazik ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çalıştırdığı Suudi Arabistan'ın El İttifak takımı ile Kartepe'de olan Yesiç ise Türkiye ve Altay'ın kendisi için çok değerli olduğunu, Altay'ın yeni yapılanması ile doğru yolda olduğunu aktardı.. Geçen sezon bir üst lige çıkan Altay'ın aynı hızla kısa sürede hak ettiği nokta olan Süper Lig hedefine ulaşacağını bildiren Yesiç, şunları kaydetti:

"Hala Türk futbolunu ve Altay'ı yakından takip etmeye çalışıyorum. Yaşanan play-off zaferi beni de gururlandırdı. Özgür Ekmekçioğlu gibi genç ve idealist bir başkan ile profesyonel ekibinin üstesinden gelemeyeceği iş yok. Hocalarım ve dostlarla sohbetimizde altyapı ve A takım için doğru projelerin yapıldığını öğrendim. Altay'da güzel günlere dönüşün sinyalleri çok kuvvetli."

Töraydın, Yesiç'e üzerinde isminin yer aldığı Altay'ın yeni sezon formasını hediye etti.

Öte yandan geçen sezon Altay'da forma giyen sol bek Yiğit Yöney'in Fethiyespor'la 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.