嚜燙era 羹retiminde yerli kaynaklar arat覺r覺l覺yor

Sera 羹retiminde yerli kaynaklar arat覺r覺l覺yor

K覺rehir Ahi Evran niversitesi (AE) uygulama seras覺nda yap覺lan arat覺rmada, topraks覺z sebze 羹retiminde genellikle 襤skandinav 羹lkeleri kaynakl覺 yetitirme materyalleri yerine yerli kaynaklar覺n kullan覺lmas覺 konusunda baar覺 saland覺. AE Ziraat Fak羹ltesi Bah癟e Bitkileri B繹l羹m羹 taraf覺ndan y羹r羹t羹len 癟al覺ma kapsam覺nda, 繹zellikle domates ve salatal覺kta organik k繹kenli b羹y羹me d羹zenleyicilerinin verim ve kaliteye etkisi arat覺r覺l覺yor. B繹ylece, topraks覺z tar覺m y繹ntemiyle yap覺lan sera 羹retiminde kullan覺lan ithal besleyiciler yerine yerli ve milli kaynaklar覺n kullan覺labilecei ortaya konuluyor.

嚜璣EN襤 HABERLER

Banka çalışanından 2,5 milyon TL'lik vurgun

Samet Aybaba'dan VAR isyanı

嚜燕OPLER HABERLER

'Alman teknolojisiyle Türkiye'de üretelim'

FLAŞ GELİŞME! Görüşmeler başladı