29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Ampute millilere Kapadokya daveti

Ampute millilere Kapadokya daveti - Nevşehir Belediye Başkanı Ünver: - "Ampute Milli Takımı, ülkemize büyük bir sevinç yaşattı.

10.10.2017 - 12:22
Yürekleri ve inançlarıyla Avrupa şampiyonluğunu kazanan yiğitlerimizi, aileleriyle Kapadokya bölgesinde misafir etmekten mutluluk duyacağız"


NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon olan milli takım oyuncularını ve teknik heyeti aileleriyle Kapadokya'da ağırlamak istediklerini belirtti.

Ünver, yaptığı yazılı açıklamada, Vodafone Park'ta oynanan final maçının ardından Avrupa şampiyonu olan ampute millileri kutladı.

Takımı Kapadokya bölgesinde ağırlamaktan onur duyacaklarını aktaran Ünver, "Ampute Milli Takımı, ülkemize büyük bir sevinç yaşattı. Yürekleri ve inançlarıyla Avrupa şampiyonluğunu kazanan yiğitlerimizi, aileleriyle Kapadokya bölgesinde misafir etmekten mutluluk duyacağız." ifadelerini kullandı.

Ünver, sporcu ve ailelerinin, bölgenin doğal güzellikleri arasında dinlenmeleri için her türlü imkanın bulunduğunu, milli takıma, Anadolu insanının misafirperverliğini göstermek istediklerini kaydetti.