28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

"Antidemokratik Süreçlerde Hukukçuların Refleksi" konferansı

"Antidemokratik Süreçlerde Hukukçuların Refleksi" konferansı - Kamu Başdenetçisi Malkoç, Trabzon'da, Danimarka ve Ukrayna'nın Ankara büyükelçileri ile "Antidemokratik Süreçlerde Hukukçuların Refleksi" konulu konferansa katılacak TRABZON (AA) - Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Danimarka ve Ukrayna'nın Ankara büyükelçileri ile Trabzon'da "Antidemokratik Süreçlerde Hukukçuların Refleksi" konulu konferansa katılacak.

18.01.2018 - 09:06

Kamu Denetçiliği Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Malkoç'un, Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling ve Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha ile birtakım temaslarda bulunmak için yarın Trabzon'a geleceği belirtildi.

Açıklamada, Malkoç'un, Kredi ve Yurtlar Kurumunun "Kış Hukuk Kampı" etkinliği kapsamında aynı gün saat 10.30'da KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Antidemokratik Süreçlerde Hukukçuların Refleksi" konulu konferansta konuşma yapacağı ifade edildi.

Malkoç, büyükelçiler Olling ve Sybiha'nın, program kapsamında Vali Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret edeceği, ardından da gazetecilerle bir araya geleceği kaydedildi.