28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

ATO'dan "İŞKUR Hizmet Noktası"

ATO'dan "İŞKUR Hizmet Noktası" - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “istihdam seferberliği” çağrısı üzerine işverene yönelik devlet desteklerinin üyelere duyurulması için ATO bünyesinde "İŞKUR Hizmet Noktası" açıldı - ATO Başkan Baran: - "Büyük ve güçlü bir Türkiye için hepimize görev düşüyor.

25.02.2017 - 11:38
Daha çok üretmek, daha çok kazanmak, daha çok kazandırmak ülkemize ve gelecek nesillere karşı öncelikli vazifemiz"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “istihdam seferberliği” çağrısı üzerine işverene yönelik devlet desteklerini üyelerine duyurmak için bünyesinde "İŞKUR Hizmet Noktası" açtı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İŞKUR Hizmet Noktası açılış töreninde, ATO Başkanı Gürsel Baran ile İŞKUR Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan protokol imzaladı.

Baran, buradaki konuşmasında, istihdam destekleri konusunda ATO üyelerinin bilgilendirilmesinin önemine dikkati çekerek, ATO İŞKUR Hizmet Noktası'nın devletle ATO üyeleri arasında köprü görevi göreceğini ifade etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbesinin temel amaçlarından birinin Türkiye ekonomisini felç etmek olduğunu vurgulayan Baran, “Ankara Ticaret Odası olarak bu sorumluluk bilinciyle çalışmalar yürütüyor, kentimizin ve ülkemizin gelişimi için çaba harcıyoruz. Ekonomimizi canlandırmak için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Büyük ve güçlü bir Türkiye için hepimize görev düşüyor. Daha çok üretmek, daha çok kazanmak, daha çok kazandırmak ülkemize ve gelecek nesillere karşı öncelikli vazifemiz. İşlerimizi büyütmeli, ekonomimizi daha da güçlendirmeliyiz." değerlendirmelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde devletin büyük bir yenilenme faaliyeti içinde olduğunu aktaran Baran, ATO üyelerinin bu sürece katkı sağlayan başarı hikayelerinin kahramanları olmak istediklerini vurguladı. Baran, ATO üyelerine yönelik "Sizleri Milli Ekonomik İstiklal Mücadelemizde, el ele vererek devletimizin sunduğu büyük imkanlardan yararlanmaya, insanlarımıza yeni kazanç kapıları açmaya davet ediyoruz." çağrısında bulundu.

ATO'nun bünyesinde açılan İŞKUR Hizmet Noktası, "İşiniz Büyüyecek Türkiye Büyüyecek" sloganını temel alarak faaliyet gösterecek ve 444 0 286 numaralı telefondan da hizmetini sürdürecek. Burada, görevli iş ve meslek danışmanları, istihdama devlet teşvikleri konusunda yüz yüze danışmanlık hizmeti verecek. İsteyen ATO üyeleri, bu hizmet noktasına başvurarak İŞKUR destekleri konusunda bilgi alabilecek.