19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ayağına batan tırmıkla hastaneye kaldırıldı

Ayağına batan tırmıkla hastaneye kaldırıldı - Ordu'da bir çiftçinin fındık bahçesinde ayağına batan tırmık, kaldırıldığı hastanede ameliyatla çıkarıldıORDU (AA) - Ordu'da bir çiftçi, fındık bahçesinde çalışırken ayağına batan tırmıkla hastaneye kaldırıldı.

12.10.2017 - 23:21

Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesi Yağızlı Mahallesi'nde yaşayan 62 yaşındaki Kenan Özkan, fındık dallarına bakım yapmak amacıyla bahçeye gitti.

Dengesini kaybetmesi sonucu üzerine bastığı tırmak ayağına saplanan Özkan, yakınları tarafından Ordu Üniversitesi (ODÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Atakan Savrun ile Acil Tıp Uzmanı Dr. Ali Aygün, hastaya müdahalede bulundu. Özkan'ın ayağındaki tırmık, gerçekleştirilen operasyonla çıkarıldı.

Daha sonra Özkan, Ortapedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Çıraklı'nın tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yrd. Doç. Dr. Savrun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanın sağ ayağının 4 ile 5'inci parmağının arasındaki bögesine giren tırmığı, gerekli tetkilerin ardından çıkardıklarını söyledi.

Operasyonun başarılı geçtiğini belirten Savrun, "Alper hocamızın da tedavisiyle hastamızı şifayla taburcu ettik. Kısa sürede yapılan işlemin ardından tedavi bittiğinde hastamızın yüzü güldü." dedi.

Savrun, öğrencilerin de bölümlerinde yetiştirilmesi amacıyla operasyonu yakından izlediğini sözlerine ekledi.