19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Aybüke öğretmen doğa yürüyüşüyle anıldı

Aybüke öğretmen doğa yürüyüşüyle anıldı - Adıyaman'da, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anısına Karakuş tümülüsünde doğa yürüyüşü yapıldıADIYAMAN (AA) - Batman'ın Kozluk ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına yönelik terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, Adıyaman'daki Karakuş tümülüsünde bir grup genç tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüyle anıldı.

24.11.2017 - 15:17

Kahta Gençlik Merkezi gönüllüleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şenay Aybüke Yalçın ve şehit öğretmenler anısına Nemrut Dağı Milli Parkı giriş noktasında yer alan Karakuş tümülüsünde doğa yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşe katılan gençler, şehit Yalçın'ı en çok sevdiği ve kendisinin de seslendirdiği "Mağusa Limanı" isimli türküyü de söyledi.

Gençlerden Neslihan Ardıç, terör örgütünün öğretmenleri şehit etmekle asla hedefine ulaşamayacağını belirterek "Bir Aybüke öğretmen gitse binlerce Aybüke öğretmen gelir." dedi.

Seher Bozkurt ise buruk bir gün geçirdiklerini dile getirerek başta Şenay Aybüke Yalçın olmak üzere tüm şehit öğretmenleri rahmetle andıklarını söyledi.

Gençler daha sonra Kızılay Kan Merkezi'ne giderek kan bağışında bulundu.