25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Aydın'daki uyuşturucu operasyonu

Aydın'daki uyuşturucu operasyonu - Didim ve Söke ilçelerindeki operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandıAYDIN (AA) - Aydın'ın Didim ve Söke ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

25.03.2017 - 14:45

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Söke ve Didim'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan M.Ş, M.S, M.O.K. ve B.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen ve savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılardan M.Ş, M.S. ve B.G tutuklandı, M.O.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkında yakalama kararı bulunan R.Ç. ve O.A.A. aranıyor.

Söke'de 22 Mart'ta Sazlı ve Yenidoğan Mahallesi, Didim'de de Akbük Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenenlerin adreslerine operasyon düzenlenmişti. Gözaltına alınan 4 zanlının adreslerindeki aramalarda, bir ruhsatsız av tüfeği, 51 fişek, 20 gram esrar, tefecilik amaçlı kullandığı değerlendirilen 70 bin lira değerinde 3 senet, uyuşturucu ticaretinde kullandığı belirtilen alacak verecek defteri, uyuşturucudan elde edildiği belirtilen 15 bin lira, 150 avro ve 300 dolar ele geçirilmişti.