29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Aziz Yıldırım, Hatay'da

Aziz Yıldırım, Hatay'da - Hatay Valisi Ata'yı ziyaret eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, Hatay Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulunu gezdi HATAY (AA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hatay Valisi Erdal Ata'yı ziyaret etti, Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve hayırseverlerce yaptırılan Hatay Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulunu gezdi.

21.02.2018 - 16:43

Kentteki programı kapsamında Yıldırım ve beraberindeki heyet, Hatay Valiliğini ziyaret etti.

Vali Ata'yla bir süre sohbet eden Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristlere yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'nın ülkenin bekası için yapıldığını, operasyonu desteklediklerini söyledi.

Yıldırım, Vali Ata'yla daha önce bazı farklı bölgelerde de görüştüklerini anlatarak, "İnşallah bu yapılan operasyon başarılı bir şekilde biter. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz." dedi.

Vali Ata da dışarıdan bakınca insanların Hatay'a gelmekten çekindiğini belirterek, burada güvenlik yönünden hiçbir sorunları olmadığını vurguladı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla yürütüldüğünü aktaran Ata, "TSK bu operasyonu yaparken sivil hiçbir halkın zarar görmemesi için gayret gösteriyor. O bölge terör örgütlerinden temizlenecek. Terör örgütlerinden temizlenirken de onların geride bıraktıkları yaşlısı, sakatı ve yaralısı gibi hepsine Türk devleti ve TSK sahip çıkıyor. Onu da belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Yıldırım, Ata'ya Fenerbahçe forması hediye etti.


- Okul ziyareti


Aziz Yıldırım, Hatay Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve hayırseverlerce yaptırılan Hatay Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti.

Okulun yapılmasında katkısı olanlara teşekkürlerini ileten Yıldırım, "Bundan önce Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanımız Ali Ezelsoy bir ilköğretim okulu yaptırdı ve o zaman geldik, o okulu açtık. Yine kendi ve arkadaşlarının gücüyle bu okulu yaptılar. İki yıl içerisinde bu okulu tamamladılar, öğretime açtılar. Bugün de öğretime açılmış bu okulu hem görmek hem de dostlarla buluşmak için arkadaşlarımızla beraber geldik." diye konuştu,

Vali Ata da Hatay Fenerbahçeliler Özel Eğitim Anaokuluna benzer özellikte Türkiye'de 30 okul bulunduğunu söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise milletlerin kalkınması için genç nesillerin donanımlı olması gerektiğini belirtti.

Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ezelsoy da üye ve hayırseverlerin destekleriyle söz konusu okulu yaptırdıklarını aktardı.

Daha sonra Yıldırım, Ata, Savaş, Ezelsoy ve diğer yetkililer okulu gezdi.