28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Bakan Akar’dan başsağlığı mesajı

- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen İstihkam Uzman Onbaşı Ahmet Sinan Demircan için başsağlığı mesajı yayımladıANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen İstihkam Uzman Onbaşı Ahmet Sinan Demircan için başsağlığı mesajı yayımladı.

16.07.2019 - 06:59

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, İstihkam Uzman Onbaşı Ahmet Sinan Demircan'ın el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olduğu belirtildi.

Bakan Akar mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Akar, mesajı ile beraber şehit düşen İstihkam Uzman Onbaşı Ahmet Sinan Demircan'ın fotoğrafını da paylaştı.

Bakanlık tarafından Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu ağır yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit düştüğü bildirilmişti.

Muhabir : Hamdi Çelikbaş
Yayınlayan : Zübeyde Balcı