29 Mart 2024 Cuma / 20 Ramazan 1445

Bakan Albayrak Trabzon Valiliğini ziyaret etti

Bakan Albayrak Trabzon Valiliğini ziyaret etti TRABZON (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Trabzon Valiliğine ziyaret gerçekleştirdi.

29.03.2017 - 13:15

Trabzon ve Rize'de düzenlenen çeşitli programlara katılmak için Trabzon Havalimanı'na gelen Albayrak'ı, Vali Yücel Yavuz, AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililer karşıladı.

Trabzon Valiliğine geçen Albayrak, burada da protokol üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Çiçek hediye edilen Albayrak, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Albayrak'ın, Vali Yücel Yavuz ve diğer ilgililerle Valilik makamında basına kapalı gerçekleştirilen görüşmesi yaklaşık 45 dakika sürdü.

Vali Yavuz'un, ziyaretin anısına Bakan Albayrak'a Trabzon'a özgü çeşitli hediyeler, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu'nun da Trabzonspor forması takdim ettiği öğrenildi.