18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Bakan Bozdağ, Yozgat'ta iftara katıldı

Bakan Bozdağ, Yozgat'ta iftara katıldı - Bozdağ: - "Rabbim sizleri sağlık, sıhhat içerisinde sevdiklerinizle daha nice ramazan ve Ramazan Bayramları'na eriştirsin" YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen "Gönül Sofrası" iftar programına katıldı.

4.06.2017 - 21:30

Belediye tarafından kent meydanında düzenlenmesi planlanan "Gönül Sofrası" iftar programı, yağışlı hava nedeniyle bir düğün salonuna alındı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Yozgat'a gelen Bakan Bozdağ da iftara katılarak, orucunu vatandaşlarla beraber açtı.

Müftü Yardımcısı Süleyman Eroğlu'nun dua okumasının ardından, bir selamlama konuşması yapan Bakan Bozdağ, ramazan ayının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bozdağ, "Rabbim sizleri sağlık, sıhhat içerisinde sevdiklerinizle daha nice ramazan ve Ramazan Bayramları'na eriştirsin." dedi.

İftara, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İl Jandarma Komutan Albay Selçuk Yıldırım, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.